Κεφάλαιο «Κεραυνοβόλος έρωτας». Ποια ζώδια λατρεύουν αυτό το… παιχνίδι;

Ένα από τα μεγάλα κεφάλαια στη ζωή όλων μας είναι ο έρωτας, και ιδιαίτερα ο κεραυνοβόλος έρωτας ο οποίος έρχεται την στιγμή που δεν τον περιμένεις ή άλλες φορές όταν πιστεύεις ότι έχεις πολύ καλά τακτοποιημένη την ζωή σου σε κουτάκια.

Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχουν πολύ ενεργά η Αφροδίτη με τον Ουρανό, και πιο συγκεκριμένα όταν αυτοί οι δύο συναντηθούν σε όψη συνόδου, όπως αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 08/03, Ημέρα της Γυναίκας, στις (4ο 01’) του Ταύρου.

Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στο ζώδιο της ύλης και των απολαύσεων θα φέρει απρόσμενες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες με άτομα εντελώς διαφορετικά από εμάς, ευχάριστες εκπλήξεις στην ζωή μας, θα μας ωθήσει να πειραματιστούμε στον παιχνίδι του έρωτα, και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης τον οποίο θα αποτυπώσουμε πολύ έντονα και στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ίσως το 2020 να είναι η χρονιά σου; Η Αριθμολογία θα σε βοηθήσει!

Είσαι δεσμευμένος ή single; Βρες τον ωροσκόπο σου και δες τι επιφυλάσσει η μοίρα για εσένα

Η Αφροδίτη στον αστρολογικό χάρτη. Ποια ζώδια παρασύρονται στα παιχνίδια έρωτα και εξουσίας;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X