Πώς ο Δίας επηρεάζει το κάθε ζώδιο; Έτσι θα έχεις τύχη, κέρδος και επιτυχία!

Αυτό που ευχόμαστε όλοι μας όταν ξεκινάμε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα είναι να είναι επιτυχημένη, ενώ στην προσωπική μας ζωή θέλουμε να έχουμε ανθρώπους δίπλα μας οι οποίοι θα μας βοηθήσουν και η ζωή μας δίπλα τους θα είναι στρωμένη με… ροδοπέταλα.

Η ερώτηση είναι αν υπάρχουν κάποιες συνθήκες ή κάποιες συγκεκριμένες αστρολογικές όψεις οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν, ιδιαίτερα όταν θέλουμε να κάνουμε ενάρξεις, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος.

Αρωγός σε αυτό είναι ο Δίας και οι φυσικά οι καλές όψεις που δημιουργεί με τους αντίστοιχους πλανήτες. Στις 11/03 ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων σχημάτισε όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (21ο 24’), λειτουργώντας ως το… άγγιγμα του Μίδα.

Με αυτόν τον τρόπο άνοιξε τον… δρόμο για να πετύχουμε τα σχέδια σας, κάνοντάς μας λαμπερούς και γοητευτικούς και βοηθώντας ώστε οι συμφωνίες να στεφθούν από επιτυχία.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ίσως το 2020 να είναι η χρονιά σου; Η Αριθμολογία θα σε βοηθήσει!

Είσαι δεσμευμένος ή single; Βρες τον ωροσκόπο σου και δες τι επιφυλάσσει η μοίρα για εσένα

Η Αφροδίτη στον αστρολογικό χάρτη. Ποια ζώδια παρασύρονται στα παιχνίδια έρωτα και εξουσίας;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X