Ποιο είναι το ζώδιο που ψάχνει διαρκώς το… φρέσκο και το καινούριο;

Ως Δίδυμος, είσαι ο αιώνιος έφηβος του ζωδιακού κι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα δείχνεις νεώτερος από την ηλικία σου. Εύστροφος, ευέλικτος, επικοινωνιακός, αεικίνητος και περίεργος, θέλεις να μαθαίνεις τα πάντα, ουσιαστικά κι ανούσια, να μεταφέρεις πληροφορίες, ενίοτε και κουτσομπολιά.

Έχεις διττή προσωπικότητα και συχνά θεωρείσαι ψεύτης κι υποκριτής, όμως πολλές φορές φταίει το ότι ούτε εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις και αλλάζεις συνεχώς άποψη. Συναναστρέφεσαι με εντελώς διαφορετικά άτομα, από το παιδάκι της γειτόνισσας μέχρι τον περιπτερά στη γωνία.

Σου αρέσουν οι πειραματισμοί

Ξέρεις πράγματα για τη ζωή τους, φίλους όμως, πέρα από έναν – δύο δεν έχεις, είτε γιατί αποφεύγεις να δένεσαι συναισθηματικά είτε γιατί οι ρυθμοί σου είναι τόσο γρήγοροι που κάποιοι/ες μένουν πίσω. Με όσους έχεις όμως, ταυτίζεσαι σε ιδέες κι αντιλήψεις κι αυτό σου είναι αρκετό.

Σου αρέσουν οι πειραματισμοί και θέλεις να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου και στο σεξ. Ως «εγκεφαλικό» ζώδιο, θεωρείς σημαντική την επικοινωνία στη σχέση, ώστε να υπάρχει ένα επίπεδο συνεννόησης. Είσαι παιχνιδιάρης, με έξυπνο χιούμορ και δε σε ελκύουν τα αργόστροφα άτομα, που δεν «σε πιάνουν», όσο ωραία κι αν είναι.

Θέλεις να είσαι ελεύθερος

Δεν φημίζεσαι πάντως για το ότι είσαι πιστός, ίσως γιατί ψάχνεις συνεχώς το… φρέσκο και καινούριο για να ανανεώνεσαι και εσύ. Θέλεις να έχεις ελευθερία κινήσεων και λόγου.

Για αυτό συχνά επιλέγεις επαγγέλματα που δεν σε περιορίζουν σε ένα γραφείο ή πίσω από ένα πάγκο. Είσαι καλός σε ό,τι αφορά στα ΜΜΕ, ΜΜΜ, στις πωλήσεις και στην εξυπηρέτηση πελατών.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχικά ζώδια γιατί τα… τρώνε οι τύψεις!

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Είναι… επίσημο: Αυτά τα 5 ζώδια «πέφτουν» πιο γρήγορα στην κατάθλιψη

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε περίπτωση σεισμού;

Ποια ζώδια είναι τα πιο… βρώμικα στο κρεβάτι;

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Σχετικά άρθρα