Κλαίρη Τρούλου

Η Κλαίρη Τρούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανέπιστημιου Αθηνών(ΕΚΠΑ). Αναλαμβάνει θεραπεία εφήβων και ενηλίκων και συμβουλευτική γονέων.

Έχει ολοκληρώσει δύο μετεκπαιδε’υσεις ψυχοθεραπείας και έχει μετεκπαιδευτεί στη γνωσιακή – συμπεροφορική ψυχοθεραπεία (CBT) και στην παρεμβαίνουσα – μη κατευθυντική ψυχοθεραπεία (NDI). Έχει εργαστεί στο Κέντρο ψυχικής υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ως ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων. Συμμετείχε και στην Κινητή Μονάδα της υπηρεσίας.

Επίσης στο πλαίσιο εκείνο, επισκεπτόταν και το ψυχοογκολογικό τμήμα του φορέα παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε μέλη που είχαν διαγνωστεί με καρκίνο. Έχει κάνει την πρακτική της στο Γενικό κατάστημα κράτησης Κρήτη 1 στα Χανιά Κρήτης.

Έχει προσφέρει εθελοντικά στο Κέντρο θεραπείας εξαρτημένων ατόμων (ΚΕΘΕΑ Αριάδνη) στα Χανιά Κρήτης. Συμμετείχε στις ομάδες της μονάδας, ομάδες εφήβων, ομάδες γονέων και κηδεμόνων, αλλά και στην ατομική συμβουλευτική των μελών.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια όπως art therapy, θεραπεία gestalt , και εκπαίδευση αποτελεσματικού γονέα του Gordon, buyling και παραβατική συμπεριφορά. Κάποια θέματα με τα οποία ασχολείται είναι η ατομική συμβουλευτική – ψυχοθεραπεία ενηλίκων, ομαδική ψυχοθεραπεία ενηλίκων, συμβουλευτική γονέων, στήριξη στο πένθος και στην απώλεια, προβλήματα σχέσεων και συμπεριφοράς, άγχος, κατάθλιψη, πανικός και φοβίες.

Κλαίρη Τρούλου 
Πτυχιούχος Ψυχολόγιας Πανεπιστημίου Αθηνών
Ειδικευθήσα στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία(CBT)
[email protected]
Instagram: psychologist_troulou.klairi

Σχετικά άρθρα