Πατατοκροκέτες με εποχική σαλάτα

<p>Μόνο 245 θερμίδες!!</p>
<p> </p>
<p><strong>Υλικά:</strong></p>
<p>400γρ. πατάτες βρασμένες (4 μετρίου μεγέθους)</p>
<p>2 αβγά</p>
<p>120γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη </p>
<p>4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκκομένα</p>
<p>120γρ. αθότυρο</p>
<p>2 κ.σ. δυόσμο</p>
<p>2 ντομάτες φρέσκες</p>
<p>φρέσκα φύλλα μαρουλιού </p>
<p>αλάτι, πιπέρι</p>
<p> </p>
<p><strong>Εκτέλεση:</strong></p>
<p>Λιώστε καλά τις πατάτες. Προσθέστε τα αβγά, το ανθότυρο, κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι και δυόσμο. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε την κεφαλογραβιέρα. Χωρίστε το μείγμα σε 8 κομμάτια. Πάρτε ένα ταψάκι και καλύψτε τον πάτο με λαδόκολλα. Τοποθετήστε τα 8 κομμάτια πάνω στη λαδόκολλα και ψήστε για 20 λεπτά σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο. Χωρίστε σε 4 μερίδες τοποθετώντας 2 κομμάτια σε κάθε μερίδα, σερβιρισμένες πάνω σε φύλλα από μαρούλι και ντομάτες κομμένες ροδέλες. </p>

Σχετικά άρθρα