Ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί, είναι ο σωστός; Και αν είναι, πώς το ξέρεις;

Συχνά αισθανόμαστε εγκλωβισμένοι στη σχέση μας, αλλά όπως και αν νιώθεις για αυτό που έχεις, ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί, να ξέρεις είναι ο σωστός γιατί είναι ο καθρέφτης σου, όπως υποστηρίζει και ο Ντίπακ Τσόπρα.

Πρόκειται για έναν συγγραφέα που δραστηριοποιείται έντονα με την προσωπική ευεξία και τις ανθρώπινες σχέσεις, από ερωτικές μέχρι οικογενειακές. Χαρακτηριστική στάση του, την οποία προωθεί και μέσω των βιβλίων του είναι η εξής: «Δεν είμαστε απλώς το σύνολο των γονιδίων με τα οποία γεννηθήκαμε», γράφουν ο ίδιος και ο Ρούντολφ Τάνζι στο βιβλίο τους «Super Genes: Ξεκλειδώνοντας την Εκπληκτική Δύναμη των Γονιδίων μας».

Πόσο έτοιμος είσαι να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου;

«Είμαστε ο χρήστης και ο διαχειριστής των γονιδίων μας, ο συγγραφέας της βιολογικής μας ιστορίας. Δεν υπάρχει πιο συναρπαστική προοπτική στον τομέα της αυτοφροντίδας», συνεχίζει μιλώντας για την τολμηρή του αντίληψη για τα γονίδιά μας και για το πώς απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να ενισχύσουν τη γενετική μας δραστηριότητα.

Η καθημερινότητά είναι αναμενόμενο να μας κάνει να γκρινιάζουμε και να μας βάζει σε σκέψεις αλλά το άλμα στην «πλήρη ευεξία» είναι μια υπόσχεση που μένει να γίνει πραγματικότητα. Είναι μια στάση που είναι ωφέλιμη για τη ζωή μας. Εξάλλου, ποιο δεσμός δεν έχει δυσκολίες;

Εμείς είμαστε οι συντελεστές των σχέσεών μας. Και οι δύο. Άρα δεν ευθύνεται ποτέ μόνο ο ένας αν τυχόν κάτι είναι «στραβό» και μας φταίει. Εκεί λοιπόν, ξεπροβάλλει η εσωτερική αναζήτηση και το πόσο έτοιμος είσαι να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου… Γιατί αν δεν αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, τότε σε κάθε σχέση θα ανακύπτουν τα ίδια προβλήματα!

https://www.instagram.com/p/CBTyG2wjZ66/?igshid=73u90mg4ufxn&fbclid=IwAR2CMeB8tn6RUg8EW7BN0sWlmEn6YGhEMCe5al-yqS936VlJNyR64cKk-aA

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θετική σκέψη. Η φράση – κλειδί που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου!

Τα 3 βήματα προς την ευτυχία! Λίγα και απλά!

Χρησιμοποίησε πράγματα, αγάπα ανθρώπους. Οι 2 βασικές αρχές για μια ευτυχισμένη ζωή!

Σχετικά άρθρα