3+1 τρόποι να φορέσεις το φαρδύ παντελόνι σου το καλοκαίρι!

Άνετο, εύχρηστο και σούπερ βολικό είναι το φαρδύ παντελόνι, ιδιαίτερα αν είναι λινό, ύφασμα που «αναπνέει» και δεν κολλάει πάνω σου, ακόμα και σε μια δύσκολη καιρικά εποχή, όπως το καλοκαίρι, όταν ιδρώνουμε.

Ως γυναίκες, θέλουμε ρούχα που να μας κάνουν να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση και το φαρδύ παντελόνι είναι ένα από αυτά. Αρχικά, μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά αξεσουάρ. Και τσαντάκι και ζώνη και γυαλιά και βραχιόλια και δαχτυλίδια! Αρκεί να είναι όλα της ίδιας ποιότητας και όμοιου χρώματος.

Επίσης, μπορείς να το φορέσεις με τα σανδάλια σου και καλό είναι να έχεις μια πιο boho διάθεση έχοντας φροντίσει το παντελόνι να έχει από μόνο του ζώνη στη μέση, υφασμάτινη.

Από την άλλη, μια πολύ καλή επιλογή είναι να δέσεις τη μπλούζα σου στη μέση και να βάλεις τα αθλητικά σου τα οποία είναι προτιμητέο να έχουν άσπρη σόλα.

Τέλος, αν το φορέσεις το βράδυ, καλό είναι να είναι χρωματιστό και ιδανικά σε ένα έντονο χρώμα, ταιριάζοντάς το με ένα μαύρο μπλουζάκι στενό ώστε να μπει από μέσα. Πάντως, σε αυτή την εκδοχή ας είσαι πιο φειδωλή και ας έχεις μόνο ένα αξεσουάρ, μα να είναι εντυπωσιακό, όπως ένα κολιέ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μεταλλικό μαγιό. Η extreme επιλογή για το καλοκαίρι 2020! Πώς να το συνδυάσεις;

10 μοναδικές ιδέες για το βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ σου!

Σχετικά άρθρα