Ασκήσεις για να μεταμορφώστε τα χαλαρά σας μπράτσα και να ξεφορτωθείτε το επίμονο λίπος της περιοχής

Τα χαλαρά μπράτσα το καλοκαίρι είναι σωστός «πονοκέφαλος» κυρίως για τις γυναίκες. Είτε θέλουμε να βγούμε στην παραλία είτε απλά να φορέσουμε τα αγαπημένα μας κοντομάνικα, η περιοχή κάτω από τα μπράτσα είναι από αυτές που συκγεντρώνουν αρκετό λίπος.

Υπάρχουν δύο κύριες αιτίες που τα μπράτσα μας δεν είναι τόσο σφιχτά  όσο θα θέλαμε. Η πρώτη είναι η ηλικία και η δεύτερη είναι το σωματικό λίπος που υπάρχει συσσωρευμένο στην περιοχή. Το λίπος που συγκεντρώνεται στα μπράτσα είναι από τις πιο επίμονες μορφές σωματικού λίπους και αποβάλλεται με δυσκολία.

Καθώς συμφωνούμε πως τα πλαδαρά μπράτσα αποτελούν μεγάλο αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες, οι οποίες εκ φύσεως αποθηκεύουν μεγάλο μέρος του λίπους στο συγκεκριμένο σημείο, σας παρουσιάζουμε μία σειρά από ασκήσεις για κάνετε την αλλαγή. Χωρίς εξαντλητικές δίαιτες ή ώρες γυμναστικής που θα κουράσουν όλους εσάς που δεν είστε fun, μπορείτε τώρα να απαλαγείτε σταδιακά από το περιττό λίπος σε αυτήν την περιοχή.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι %CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9A-2023-04-25T142559.995-1024x576.jpg

Με αυτές τις ασκήσεις λοιπόν, μπορείτε να ξεκινήσετε για να κάνετε την αλλαγή:

Για τους τρικέφαλους

Για αυτή την άσκηση θα χρειαστείτε μια καρέκλα, η οποία κατά προτίμηση να ακουμπάει στον τοίχο ώστε να είναι σταθερή. Διαφορετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πάγκο, ένα τραπέζι ή ένα ψηλό κρεβάτι. Ακουμπήστε τις παλάμες σας στο έπιπλο, έχοντάς το στην πλάτη σας. Έχετε τα χέρια τεντωμένα, σε άνοιγμα όσο και των ώμων. Τα πόδια τεντωμένα μπροστά, κάθετα ως προς τον κορμό. Χαμηλώνετε αργά το σώμα καθώς εισπνέετε, λυγίζοντας τους αγκώνες και προσπαθώντας να φτάσετε ως εκείνο το σημείο, όπου η γωνία που θα σχηματίζουν το άνω χέρι με τον πήχη να είναι σχεδόν 90μοίρες. Με τη δύναμη των τρικεφάλων φέρτε πάλι πάνω τον κορμό, σηκώνοντας τον εαυτό σας πίσω στην αρχική θέση. Επαναλάβετε 15 φορές την άσκηση.

Για του δικέφαλους

Θα χρειαστείτε ένα μπουκάλι νερό του ενός λίτρου. Καθίστε σε ένα πάγκο ή μια καρέκλα και βάλτε το χέρι που κρατάει το μπουκάλι με το νερό στο εσωτερικό του ποδιού με τον αγκώνα να ακουμπάει λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Σφίγγοντας τον δικέφαλο φέρτε το μπουκάλι προς το μέρος σας. Μείνετε για λίγο εκεί και στη συνέχεια επαναφέρετε αργά αργά το χέρι με το μπουκάλι στην αρχική του θέση μέχρι να τεντώσει πλήρως. Επαναλάβετε 3 σετ με 15 επαναλήψεις.

Σαφώς, υπάρχει και το εν λόγω βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε και να κάνετε τις ασκήσεις που ταιριάζουν σε εσάς:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γυμναστική για γράμμωση στο σπίτι. Εύκολες ασκήσεις για… αρχάριους!

Γυμναστική στο σπίτι. Ένας χρήσιμος οδηγός με απλές ασκήσεις!

Σχετικά άρθρα