4+1 καλοκαιρινά κουρέματα που θα σε βολέψουν πολύ!

Η φράση «καλοκαιρινά κουρέματα» τρομάζει πολλές γυναίκες που είτε έχουν μακριά μαλλιά είτε προσπαθούν να τα μακρύνουν χωρίς να βάλουν εξτένσιον ή να κάνουν συχνές θεραπείες ενδυνάμωσης στο κομμωτήριο.

Όμως, το καλοκαίρι το μακρύ μαλλί δύσκολα αντέχεται και τις περισσότερες φορές καταλήγουμε να το πιάνουμε ψηλά, σε κότσο. Για αυτό σου έχουμε μερικές σικ προτάσεις αν έχεις μπει στη διαδικασία να σκεφτείς να κουρευτείς.

Είναι όλα κουρέματα κοντά στον σβέρκο και σίγουρα όχι κάτω από τον ώμο, ενώ αν θες μπορείς να παίξεις και με το χρώμα των μαλλιών σου ή να δοκιμάσεις να κάνεις φλασάκια ή ανταύγειες. Εξάλλου, καλοκαίρι είναι, γιατί να μην «παίξεις» λίγο με το στιλ σου;

Όμως, να θυμάσαι πως είτε έχεις μακριά είτε κοντά μαλλιά, ο ήλιος, η θάλασσα και οι πισίνες τα ταλαιπωρούν και καταστρέφουν, με αποτέλεσμα να μπερδεύονται, να γεμίζουν ψαλίδα και να φαίνονται θαμπά και ξηρά. Για αυτό φόρεσε το καπέλο σου, βάλε μαλακτική κρέμα, μόλις βουτήξεις, ξέβγαλε το θαλασσινό νερό και τέλος, να λούζεσαι με σαμπουάν με χαμηλό pH κατάλληλο για συχνή χρήση!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ανταύγειες στα μαλλιά; Βρες ποιες σου ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα σου!

Μήπως να τολμήσεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου; Το νέο trend με ’90s διάθεση που θα θες να κάνεις!

Έχεις ίσια μαλλιά; Έτσι θα κάνεις σωστά τις μπούκλες που θες!

Σχετικά άρθρα