7 beauty tips που «κλέψαμε» από την πρωινή ρουτίνα της Κένταλ Τζένερ!

Η Κένταλ Νικόλ Τζένερ είναι μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα, γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» αφού είναι μέλος της γνωστής οικογένειας.

Σαν μοντέλο έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας του κόσμου, φορώντας ρούχα μεγάλων σχεδιαστών της Νέας Υόρκης, του Μιλάνου και του Παρισιού. Επίσης έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας (Vogue, Teen Vogue, Harper’s Bazzar, GQ και άλλα πολλά), ενώ έχει περπατήσει σε σόου μόδας της Victoria’s Secret.

Θα είσαι έτοιμη σε λιγότερο από δύο λεπτά!

Είναι από τις γυναίκες που προσέχουν πολύ την εικόνα τους και την εμφάνισή τους ενώ φροντίζει να παρακολουθεί τα trends και να τα «αγκαλιάζει» προσαρμόζοντάς τα στο δικό της στιλ. Πριν από μερικά χρόνια, το περιοδικό Vogue της είχε ζητήσει να τους παρουσιάσει την πρωινή της ρουτίνα την οποία ακολουθεί καθημερινά για να βαφτεί. Εξάλλου, είναι συνηθισμένη πρακτική αυτή για το περιοδικό, δηλαδή να ζητά από celebrities να δώσουν συμβουλές τόσο μόδας όσο και ομορφιάς σε όσους παρακολουθούν το κανάλι στο YouTube.

Έτσι, έκανε και η όμορφη Κένταλ η οποία, όπως θα δείτε και στο βίντεο, δεν παραλείπει τα εξής 7 βήματα: Foundation, κονσίλερ, φρύδια, μπρόνζερ, μάσκαρα, κραγιόν και λιπ γκλος για το τελείωμα! Είναι σούπερ βολική προετοιμασία και δεν παίρνει πάνω από δύο λεπτά:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι πιο trendy ιδέες για κίτρινα νύχια αυτό το καλοκαίρι!

4 make up προτάσεις από την Κένταλ Τζένερ για να δείξεις την αισθησιακή σου πλευρά

Τα 4 χτενίσματα που λατρεύει η Κένταλ Τζένερ και είναι σούπερ για το look των γιορτών

Σχετικά άρθρα