Αυτή η hairstyle πρόταση είναι ό,τι πιο cool για το καλοκαίρι του 2020!

Αυτό είναι το νέο «it» κούρεμα της χρονιάς, που θα γίνει ανάρπαστο τους επόμενους μήνες, ενώ είναι ένα hairstyle που βολεύει πολύ το καλοκαίρι.

Όταν μπαίνει ο Ιούνιος και αρχίζει η ζέστη, τότε η κάθε γυναίκα θέλει ένα μαλλί με το οποίο δεν θα ιδρώνει αλλά θα μπορεί να το περιποιείται και μόνη της χωρίς να πρέπει να πηγαίνει καθημερινά στην κομμώτριά της ενώ συγχρόνως θα είναι και trendy;

Σούπερ βολικό και trendy αυτό το κούρεμα

Και μόνο σε αυτή την πρόταση, πολλά άτομα μπορεί να αγχώθηκαν καθώς πρέπει να ικανοποιηθούν τόσες πλευρές. Το κούρεμα είναι κάτι το οποίο θα βλέπεις καθημερινά και επηρεάζει τη διάθεσή σου καθώς και το στιλ σου. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν καταστρέψει την εμφάνισή τους επιλέγοντας το λάθος κούρεμα.

Και ναι, μαλλιά είναι και μακραίνουν ξανά αλλά μέχρι τότε, ο… πόνος είναι μεγάλος! Αυτή όμως, η hairstyle πρόταση είναι σούπερ βολική και trendy. Πρόκειται για τη νέα εκδοχή του καρέ που λατρεύουν οι Παριζιάνες και έρχεται από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη.

Πιο κοντό μήκος και blunt φινίρισμα

Μέχρι τώρα ως το γνωστό κούρεμά τους, θεωρείτο το shag, δηλαδή με έντονο φιλάρισμα, αφέλειες και ατημέλητη υφή. Η νέα τάση ωστόσο, καλεί για πιο κοντό μήκος και blunt φινίρισμα. Σε αντίθεση με το κλασικό γαλλικό καρέ με τις πολύ αυστηρές αφέλειες που έφταναν μέχρι το ύψος των φρυδιών, η φρέσκια εκδοχή του δίνει το περιθώριο για δημιουργική έκφραση.

Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν και πάρτε έμπνευση για το τι να ζητήσεις από τον δικό σου hairstylist. Προσοχή όμως, στο μήκος!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαντήλι στα μαλλιά. Πώς πρέπει να το δέσω σωστά;

Ανταύγειες στα μαλλιά; Βρες ποιες σου ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα σου!

Σχετικά άρθρα