Οι σκέψεις μου για το τέλος της 1ης season επεισοδίων του ΘΕΡΑ-POD

ΘΕΡΑ-PODS το λέει και το όνομα τους. Podcast θεραπευτικά.

Εμπειρίες κορυφής όπως ονομάζω ότι σημαντικό αφήνει αποτύπωμα στην ψυχή μου. Τα φωτεινά επιστημονικά μυαλά που φιλοξένησα στα podcast του Boro.gr μας μπόλιασαν με αισιοδοξία και ελπίδα ότι υπάρχει τρόπος να ζήσουμε καλύτερα, να νιώσουμε καλύτερα, να αγαπήσουμε αληθινά και να γευθούμε το μέλι της ζωής.

Η δημιουργία των podcast ξεκίνησε από την ανάγκη να στηριχτούμε κάπου στις δύσκολες στιγμές του κορονοϊού που αιφνιδίασε την ανθρωπότητα.

Και συνέβη κάτι παράδοξο!!

Ενώ νιώθαμε ενωμένοι ότι βιώνουμε όλοι τον ίδιο καταστροφικό κίνδυνο, συγχρόνως νιώθαμε μόνοι απέναντι στην απειλή της ζωής μας. Ζήσαμε  στιγμές που ασυνείδητα πέρναγαν απ’το μυαλό όλες οι υπαρξιακές ανησυχίες. Ήρθε το τέλος; Τι είναι ζωή; Υπάρχει αληθινή αγάπη; Αγαπήθηκα στη ζωή μου; Αγάπησα; Η ευτυχία είναι ουτοπία; Τι φοβόμαστε; Πως θα ανακαλύψουμε την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας;

Και τότε ξεκίνησε ένα μαγευτικό ταξίδι!!

Άρχισα να μιλάω με φωτεινά μυαλά που για ότι κι αν ρωτούσα είχαν μια απάντηση.
Μια απάντηση μέσα από την γνώση όχι μόνο της ψυχής αλλά και τη σοφία της ζωής.
Θέλω να ευχαριστήσω τους επιστήμονες που μας μίλησαν και μας άνοιξαν ένα παράθυρο αισιοδοξίας και όλους εσάς που μοιραστήκατε μαζί μας την ελπίδα για την αναζήτησή μιας αναγέννησης!!

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη με καινούργιες εμπειρίες!!

*Μη ξεχάσετε να απολαύσετε στις διακοπές σας ξανά τα αγαπημένα σας επεισόδια ή όσα δεν προλάβατε μέχρι σήμερα να ακούσετε. ⬇️

Σχετικά άρθρα