Ανακάλυψε ποιοι 4 star του παγκόσμιου θεάματος, είχαν σοβαρά δερματικά προβλήματα και τα ξεπέρασαν

Olivia Cooke

Η γνωστή νεαρή ηθοποιός, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως πάσχει από σοβαρό δερματικό πρόβλημα στο πρόσωπο, ωστόσο αυτό δεν την απέτρεψε από το να το χρησιμοποιήσει ως πλεονέκτημα και να πάρει τον ρόλο μια καρκινοπαθούς. Συγκεκριμένα σκέφτηκε, πως εάν αφήσει τον εαυτό της απεριποίητο για 3 μέρες χωρίς να λούζει τα μαλλιά της και χωρίς να βάζει make up, (διότι θα χειροτέρευε το έκζεμα) θα ενθουσίαζε την παραγωγή στο casting, και θα έπαιρνε τον ρόλο. Και έτσι ακριβώς και έγινε, εντυπωσίασε τους παραγωγούς για την εξυπνάδα και την ομοιότητα της με την κοπέλα που έψαχναν για τον ρόλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Cooke (@livkatecooke) στις

Adele

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, αγγλικής καταγωγής Adele, μετά την νίκη της στα Golden Globe για το Best Original Song στην ταινία του James Bond Skyfall, δήλωσε σε συνέντευξη της, πως αφού έγινε μαμά ένιωθε τόσο καταβεβλημένη, που από το άγχος και την στεναχώρια της, έβγαλε έκζεμα στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα δήλωσε πως έχω έκζεμα από το συνεχές βράσιμο των μπιμπερό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Kate Middleton

Μπορεί η Kate Middleton να είναι η δούκισσα του Κέιμπριτζ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να πάσχει από μια δερματική νόσο. Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ, έχει υποστεί εκφοβισμό στο οικοτροφείο όπου φοιτούσε, λόγω του μεγάλου εκζέματος στο πρόσωπο της. Αυτό σε συνδυασμό με το μεγάλο ύψος της και την μειωμένη αυτοεκτίμηση που είχε, δεν βοήθησαν την κατάσταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate middleton (@katemiddletonsofficial) στις

Brad Pitt

Σύμφωνα με την συνάδελφο του, Cate Blanchett, ο ηθοποιός έπασχε από φοβερή δερματίτιδα σε όλο του το πρόσωπο, κατά την διάρκεια της ταινίας The Curious Case of Benjamin Button. Η φοβερή μεταμόρφωση στο πρόσωπο του, καθώς και οι τόνοι make up, ήταν οι λόγοι που του προκάλεσαν τη δερματίτιδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Pitt (@bradpittofflcial) στις

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αυτές είναι οι 3 celebrities που για χρόνια πολεμάνε με το αυτοάνοσο νόσημα της ψωριάσης

Σχετικά άρθρα