4 celebrities με χρόνιες κρίσεις άγχους

[lwptoc numeration=”none”]

Kendall Jenner

Το διάσημο μοντέλο, τόσο στην εκπομπή Keeping up with the Kardashians, όσο και σε συνεντεύξεις της, έχει δηλώσει πως έχει περάσει δύσκολα χρόνια με την διαχείριση του άγχους. Αυτό συνέβη διότι από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα από την εφηβεία, μπήκε δυναμικά στον χώρο του modeling και λόγω του τρανταχτού ονόματος της αδερφής της, όλα τα πυρά έπεσαν κυριολεκτικά επάνω της. Ακόμα πολλές είναι οι φορές που έχει αναγκαστεί να προβεί σε περιοριστικά μέτρα, λόγω της ανυπόφορης συμπεριφοράς των τρελαμένων fans, όπου εξίσου την οδήγησαν σε κρίσεις πανικού. Ωστόσο το χτύπημα κάτω από την μέση για το διάσημο μοντέλο, ήταν οι παραλύσεις ύπνου. Η παράλυση ύπνου, είναι μια κατάσταση που εμφανίζεται όταν ένα άτομο ξυπνά ή πέφτει για ύπνο. Το άτομο έχει τις αισθήσεις του, αλλά δεν μπορεί να κουνηθεί ή να μιλήσει και η «παράλυση» διαρκεί για λίγα λεπτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Taylor swift

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει κατά καιρούς αποκαλύψει, τόσο σε συνεντεύξεις τις, όσο και στο ντοκιμαντέρ με την αυτοβιογραφία της «Miss Americana», πως έχει περάσει κρίσεις άγχους λόγω των κακόβουλων σχολίων για την εικόνα της. Συγκεκριμένα όπως λέει και η ίδια «όντας ένα κορίτσι με 21 βραβεία στην πλάτη του και έχοντας την εικόνα του καλού κοριτσιού, ένιωθα συνεχώς σαν να αγωνίζομαι για το σεβασμό των ανθρώπων». «Ο φόβος του να μην είμαι αρκετή με οδήγησε σε λιμοκτονία και σε πολλά μου shows, ένιωθα πως θα πέσω κάτω και θα πεθάνω. Ωστόσο έπρεπε να κρατήσω ένα δυνατό προφίλ και να είμαι το άτομο, που όλοι ήθελαν να είμαι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις

Gina Rodriguez

H ηθοποιός, η οποία έγινε πιο γνωστή στο ευρύ κοινό, για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην σειρά Jane the Virgin, αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξη της, πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της 5ης και τελευταίας σεζόν, έπασχε από σοβαρές κρίσεις πανικού, καθώς και από αυτοκτονικές τάσεις. Συγκεκριμένα περιγράφει πως η χειρότερη της μνήμη στο set, ήταν όταν έπαθε μια σοβαρή κρίση πανικού, όπου αναγκάστηκε να διακόψει το γύρισμα και την παραγωγή. Η ηθοποιός δηλώνει πως ένα από τα πράγματα που την βοήθησαν σημαντικά, ήταν τα social media, γιατί μπόρεσε να μοιραστεί την εμπειρία της μαζί με τους ακόλουθους της, καθώς και με την κοινότητα των λατίνων. Στο παρελθόν η Gina, έχει μοιραστεί ξανά με τους fans της προσωπικά θέματα, σχετικά με την αποδοχή του σώματος της. Η ηθοποιός πιστεύει πως είναι καθήκον της να φωτίζει τις μάζες, γι’ αυτό εργάζεται σκληρά για να καταπολεμήσει το στίγμα σχετικά με τα θέματα ψυχικής υγείας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gina Rodriguez-LoCicero (@hereisgina) στις

Kristen Bell

H Kristen Bell, είχε από νωρίς έντονες ανησυχίες σχετικά με τα θέματα της ψυχικής υγείας και το στίγμα που αφήνει στους ανθρώπου. Η ηθοποιός, είχε συνεργαστεί πριν καν γίνει διάσημη στο ευρύ κοινό, με το Child Mind Institute, με σκοπό να διαλύσει την ψευδαίσθηση της τελειότητας των διασημοτήτων και να ρίξει φως στο μη ρεαλιστικό πρότυπο στο οποίο εμφανίζονται οι stars του Hollywood. Ακόμα έχει γράψει και μια ανοιχτή επιστολή στο TIMES, σχετικά με την γνώμη της για τις κρίσεις πανικού και το στίγμα. Η ηθοποιός έγινε ακόμα πιο γνωστή, λόγω της μεταγλώττισης της φωνής της στο Frozen, ως πριγκίπισσα Άννα καθώς και από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην σειρά The Good Place.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kristen bell (@kristenanniebell) στις

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

3 αγαπημένες celebrities που πολεμάνε καθημερινά το κοικωνικό στίγμα της κατάθλιψης

Αυτοί είναι οι 4 celebrities που για χρόνια πολεμάνε με τον ερυθηματώδη λύκο

Οι διατροφικές διαταραχές που σημάδεψαν την ζωή 3 star

Article Image cover from http://www.depositphotos.com

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.

 

Σχετικά άρθρα