Οι 4 πιο HOT τάσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού για το 2021 είναι εδώ!!!

Για πολλούς το 2021 σημαίνει νέοι στόχοι, νέα αρχή, αλλαγή, ανάσα αποσυμφόρησης. Ενώ για άλλους σηματοδοτεί ένα γερό ξεσκαρτάρισμα, τόσο μέσα τους, όσο και στον χώρο που ζουν και εργάζονται.

Αν είστε λοιπόν ένας από αυτούς τους ανθρώπους, που αναζητά ένα ξεσκαρτάρισμα και μια αλλαγή στην ζωή του, δεν έχετε παρά να διακοσμήστε τον χώρο σας με τις 4 πιο ΗOT τάσεις για το 2021.

  • Βάλε χρώμα
  • Γίνε ένα με τη φύση
  • Βάλε στην ζωή σου την οικολογία
  • Ανακάλυψε το Naval

Βάλε χρώμα

Η απόλυτη τάση για το 2021 είναι τα χρώματα στα έπιπλα και ιδιαίτερα στους καναπέδες, οπότε βρες τι ταιριάζει στον χώρο σου και μην φοβηθείς να το τολμήσεις.

Γίνε ένα με τη φύση

Όσο περνάει ο καιρός, η αγάπη για τα φυτά εσωτερικού χώρου, γίνεται και πιο δυνατή. Συγκεκριμένα η τάση για το 2021 απαιτεί την απόλυτη εναρμόνιση με την φύση, με αποτέλεσμα την ένταξη τους στον μέγιστο βαθμό. Άλλωστε έρευνες έδειξαν πως τα φυτά σε έναν εσωτερικό χώρο βοηθούν στην καλύτερη συγκέντρωση, την μέγιστη διάθεση, καθώς και την αποτροπή από κατάθλιψη.

Βάλε στην ζωή σου την οικολογία

Πολλοί είναι εκείνοι, που λόγω της αισθητοποίησης τους με το περιβάλλον προτιμούν έπιπλα που αφορούν την πρώτη ύλη, όπως πέτρα και ξύλο από μπαμπού (που φυτρώνει άμεσα από την ψίλωση του). Βγάλε από την ζωή σου το πλαστικό είναι η νέα τάση και εμείς επειδή αγαπάμε το περιβάλλον που ζούμε, οφείλουμε να την ακολουθήσουμε.

Ανακάλυψε το Naval

Το Naval ή αλλιώς navy blue είναι το χρώμα της χρονιάς. Θα το δείτε παντού, από χρώμα στους τοίχους μέχρι σε έπιπλα. Συνδυάστε το με ξύλινες, μουσταρδί και γκρι αποχρώσεις και τα 3 άλλωστε αποτελούν τάση για φέτος.

 

Σχετικά άρθρα