Ανακάλυψε τις 3 φθινοπωρινές τάσεις της διακόσμησης

Λόγω της κατάστασης που βιώνουμε όλο και περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν από το σπίτι τους και χάνουν την μαγεία του φθινοπώρου με τα πεσμένα φύλλα και τα πανέμορφα χρώματα στους δρόμους. Έτσι η τάση για φέτος το φθινόπωρο, είναι να προσπαθήσουμε να φέρουμε το κλίμα αυτό μέσα στο σπίτι μας, είτε αυτό σημαίνει χρώματα της εποχής, είτε φυτά.

Βάλτε το χρώμα του φθινοπώρου στον χώρο σας

Τα χρώματα του φθινοπώρου δεν είναι άλλα από το πορτοκαλί, το μπορντό, το καφέ, το κόκκινο, το σκούρο κίτρινο και πράσινο. Επιλέξτε να αλλάξετε μικρά πράγματα μέσα στον χώρο σας, όπως μαξιλάρια, ριχτάρια για καναπέ, κουρτίνες και τραπεζομάντιλα. Έτσι θα αλλάξει η διάθεση, αλλά όχι η αισθητική που κυριαρχεί.

Βάλτε-το-χρώμα-του-φθινοπώρου-στον-χώρο-σας
 

Image from DepositPhotos

Βάλτε-το-χρώμα-του-φθινοπώρου-στον-χώρο-σας

Image from DepositPhotos

Διακοσμήστε τον χώρο σας με φυτά και λουλούδια εποχής

Μια έξυπνη ιδέα να φέρεται το φθινόπωρο στο σπίτι σας, είναι να μαζέψετε όμορφα κλαριά και φύλλα από φθινοπωρινά δέντρα, όπως πεύκο, πλατάνι, κυπαρίσσι, πουρνάρι κλπ. Ακόμα να προμηθευτείτε από ένα ανθοπωλείο λουλούδια εποχής όπως, Έρρικα ή καλούνα, κυκλάμινα, μανόλιες, αστράκι, βερβένα, πικροδάφνη, χρυσάνθεμο κλπ. Τα όμορφα αυτά λουλούδια μπορείτε να τα κάνετε συνθέσεις σε περίτεχνα βάζα ή ακόμα και στεφάνια για να διακοσμήσετε τον χώρο σας.

Διακοσμήστε-τον-χώρο-σας-με-φυτά-και-λουλούδια-εποχής

Image from DepositPhotos

Διακοσμήστε-τον-χώρο-σας-με-φυτά-και-λουλούδια-εποχής

Image from DepositPhotos

Φθινόπωρο ίσων καρό

Εάν είστε από αυτούς που όταν σκέφτεστε φθινόπωρο, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι το καρό, τότε θα λατρέψετε αυτή την ιδέα για το σπίτι σας. Όπως και προηγουμένως επιλέξτε να αλλάξετε μικρά πράγματα μέσα στο σπίτι για να μην χαθεί η αισθητική που κυριαρχεί. Επίσης, οι αποχρώσεις του καρό θα πρέπει να είναι στις αποχρώσεις του φθινοπώρου.

Φθινόπωρο-ίσων-καρό
 

Image from DepositPhotos

 

Article Image cover from http://www.depositphotos.com

Σχετικά άρθρα