Διαλειμματική αερόβια άσκηση υψηλής έντασης σε μόλις 15 λεπτά

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει 3 ασκήσεις που είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσουν τους σφυγμούς σας και θα λιώσουν το λίπος στο σώμα σας. Σε αυτές τις ασκήσεις δεν χρειάζεστε εξοπλισμό, αρκεί μόνο το σώμα σας, ένας ευρύς χώρος και η καλής σας διάθεση. Ξεκινάμε!

Πρώτη άσκηση

  • Γόνατα ψηλά (20 δευτερόλεπτα άσκηση, 40 δευτερόλεπτα ξεκούραση. Καθώς θα περνάει ο καιρός και θα βελτιώνεται την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να λιγοστέψετε τον χρόνο ξεκούρασης στα 30 δευτερόλεπτα ή να αυξήσετε τον χρόνο τω επαναλήψεων στην άσκηση)

Γόνατα-ψηλά

Image from DepositPhotos

Δεύτερη άσκηση

  • Ορειβασίες (πάλι εδώ έχουμε 20 δευτερόλεπτα άσκησης και 40 δευτερόλεπτα ανάπαυσης. Καθώς θα περνάει ο καιρός και θα βελτιώνεται την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να λιγοστέψετε τον χρόνο ξεκούρασης στα 30 δευτερόλεπτα ή να αυξήσετε τον χρόνο τω επαναλήψεων στην άσκηση)
Ορειβασίες
 

Image from DepositPhotos

Τρίτη άσκηση

  • Αεροπορίες (20 δευτερόλεπτα άσκηση, 40 δευτερόλεπτα διάλειμμα. Καθώς θα περνάει ο καιρός και θα βελτιώνεται την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να λιγοστέψετε τον χρόνο ξεκούρασης στα 30 δευτερόλεπτα ή να αυξήσετε τον χρόνο τω επαναλήψεων στην άσκηση)

 

Αεροπορίες

Image from DepositPhotos

Αεροπορίες

Image from DepositPhotos

Αεροπορίες

Image from DepositPhotos

[bg_collapse view=”link” color=”#000000″ icon=”eye” expand_text=”Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές” collapse_text=”Απόκρυψη” ]

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.

Oι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι συμβουλευτικές-ενημερωτικές και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την ιατρική κλινική εξέταση, διάγνωση και την ενδεχόμενη θεραπευτική αγωγή. Αν παρατηρήσεις κάτι επείγον επικοινώνησε με το 166 ή κάλεσε άμεσα το γιατρό σου

[/bg_collapse]

 

Article Image cover from http://www.depositphotos.com

Σχετικά άρθρα