Τα trends που δημιούργησε η εβδομάδα μόδας AW / 20

Καθώς η χρονιά εξελίσσεται παρά τις αντίξοες συνθήκες, το ίδιο κάνουν και τα πιο καυτά trends. Από τις πασαρέλες μέχρι και τους δρόμους, υπήρξαν πολλές φρέσκες ιδέες για να δοκιμάσετε φέτος. Από ουδέτερους συνδυασμούς χρωμάτων έως μια πληθώρα φωτεινών αποχρώσεων, υπάρχει κάτι για όλους. Μερικές τάσεις που δημιούργησε η έβδομα μόδας AW / 20 είναι :

Κοστούμια με έντονο χρώμα 

Kάντε μια εμφάνιση statement από το πρωί στο γραφείο μέχρι την απογευματινή βόλτα με φίλους και δώστε μια χαρούμενη νότα με ένα κοστούμι σε έντονο χρώμα. Ένα τέτοιο χρώμα φωτίζει την ημέρα όλων και αναβαθμίζει αμέσως την ντουλάπα σας. Βρείτε μια απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας και απογειώστε  στο σύνολό σας. Προσθέστε αξεσουάρ όπως μια μικρή/μεσαία τσάντα και τα αθλητικά σας. Για μια ακόμα πιο τολμηρή εμφάνιση συνδυάστε το με ένα ζευγάρι funky τακούνια.

Κολιέ αλυσίδα με κρίκους

Όταν πρόκειται για αξεσουάρ, ποτέ δεν είναι αρκετά. Αυτή τη σεζόν όμως γιατί να μην κάνετε την διαφορά και να προσθέσετε ένα κομψό κολιέ αλυσίδας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακών κρίκων; Αυτές οι κλασικές επιλογές κοσμημάτων έχουν διαχρονικό χαρακτήρα και λειτουργούν με κάθε στυλ είτε πρόκειται για χρυσό ή ασήμι.

Απόλυτος συνδυασμός  μπλε με φυσικούς τόνους 

Ως ένας από τους πιο δημοφιλής  χρωματικούς συνδυασμούς της σεζόν είναι  οι ουδέτεροι, φυσικοί τόνοι  με μπλε. Επιλέξτε και συνδυάστε ένα κομψό καφέ κοστούμι με μια μπλε τσάντα ή δώστε ένα μπλε χρώμα στο σύνολό σας προσθέτοντας φυσικούς τόνους στα αξεσουάρ σας. Είναι μια εκπληκτική επιλογή για όλους και είναι τόσο ευπροσάρμοστο που μπορείτε να δοκιμάσετε εκατοντάδες διαφορετικά κομμάτια.

 

Σχετικά άρθρα