Κάντε πιο όμορφή την καραντίνα σας

Η καραντίνα είναι εδώ για δεύτερη φορά, μια συνθήκη πολύ ιδιαίτερη που επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα και την ψυχολογία μας.
Όλα γύρω μας αλλάζουν ξανά και εμείς πρέπει να βρούμε πάλι τις ισορροπίες. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε, από το να μην παραμελούμε τους εαυτούς μας.

Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για να μην χάνετε στο στιλ σας ακόμα και στο σπίτι:

Τηλεργασία και Στιλ 

Η εργασία από το γραφείο και η εργασία από το σπίτι είναι δύο πραγματικά διαφορετικά σενάρια.
Το βασικό πλεονέκτημα της εργασίας από το σπίτι είναι η ΑΝΕΣΗ, ένα πλεονέκτημα που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μειονέκτημα αν είμαστε επιρρεπείς στους αντιπερισπασμούς.
Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την παραγωγικότητά σας πέρα από το σωστό πρόγραμμα εργασίας είναι να ντυθείτε πιο καλά.
Ο τρόπος ντυσίματος επηρεάζει τη διάθεση και το μυαλό, οπότε η αλλαγή από τις πιτζάμες σε κάτι πιο casual και άνετο θα προσθέσει σίγουρα στην παραγωγικότητά σας. Ο χώρος εργασίας έχει αλλάξει όχι όμως οι συνθήκες και η παραγωγικότητα. Βρήκαμε τα πιο άνετα και κομψά σύνολα που μπορείτε να φοράτε ενώ εργάζεστε από το σπίτι.

Co-Ords για cosy μέρες στο σπίτι!

Η co-ords τάση είναι φρέσκια και εναλλακτική και προσφέρει ένα total look χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Τα γνωστά σε όλους μας “deux pieces” ή αλλιώς “twin sets” που με καμάρι φορούσαμε όλες την δεκαετία του ’90 επέστρεψαν! Ο συνδυασμός ίδιου υφάσματος και χρώματος ή μοτίβου στα δύο κομμάτια του ίδιου συνόλου είναι ένας έξυπνος και γρήγορος τρόπος για να πετύχουμε ένα άκρως στιλάτο αποτέλεσμα για cosy μέρες στο σπίτι κατά την διάρκεια της δεύτερης καραντίνας.
Ανακάλυψε μερικά από τα πιο ωραία Co-Ords:

 Το απόλυτο φθινοπωρινό σύνολο της Alexa Chung

Το στυλ υπάρχει πάντα στην απλότητα και τίποτα δεν υποδηλώνει αυτό περισσότερο από το όταν κάποιος φοράει διαχρονικά κομμάτια  και κατά κάποιο τρόπο καταφέρνει να φαίνεται πάντα μοντέρνα και σύγχρονη η εικόνα. Η Alexa Chung για ακόμη μια φορά έκανε αυτό ακριβώς αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει λόγος τα ρούχα μας να είναι υπερβολικά περίπλοκα.

Η Alexa ανέβασε μια εικόνα της στο προσωπικό της λογαριασμό φορώντας μια καμηλό  ζακέτα  και straight τζιν συνδυάζοντας τα  με μαύρες μπαλαρίνες, όλα αυτά είναι αντικείμενα που πιθανότατα ζουν ήδη στις ντουλάπες των γυναικών παντού, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η εμφάνιση θα μπορούσε  να μιμηθεί πολύ εύκολα.

 

Σχετικά άρθρα