Υλικά
- 400 γρ. κιμάς γαλοπούλας
- 3κ.γ. πάστα αβοκάντο
- ½ ματσάκι κόλιανδρο τα φύλλα μόνο χοντροκομμένα
- 2 κ.γ. σησαμέλαιο
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Αλατοπίπερο
- 2 ψωμάκια για μπέρκερ
- 2 κ.σ. πλήρες γιαούρτι
- Λιωμένο τυρί, ντομάτα σε φέτες, φύλλα μαρουλιού και κρεμμύδι για το σερβίρισμα
Παρασκευή
- Ρίξτε τον κιμά γαλοπούλας, το κόλιανδρο, το σησαμέλαιο και τα κρεμμυδάκια σε ένα μεγάλο μπολ
- Αλατοπιπερώστε και στη συνέχεια με τα χέρια δουλέψτε το μείγμα, αναμειγνύοντας καλά τα υλικά
- Όσο περισσότερο δουλέψετε τον κιμά τόσο καλύτερη συνοχή θα έχει το μπιφτέκι, όταν θα μαγειρευτεί
- Πλάστε το μείγμα σε δύο ισομεγέθη μπιφτέκια
- Τοποθετήστε τα μπιφτέκια σε γκριλ ,τηγάνι, ή ταψί ψησίματος
- Ψήστε μέχρι το κρέας μέσα να είναι λευκό
- Προσέξτε να μην έχουν μείνει ωμά σημεία
- Κόψτε τα ψωμάκια στη μέση
- Αναμείξτε με γιαούρτι και πάστα αβοκάντο και αλείψτε τα ψωμάκια
- Τελειώστε το στήσιμο με λιωμένο τυρί, ντομάτα, μαρούλι και κρεμμύδι
Article Image cover from http://www.depositphotos.com