Πως να μην χάσεις το στυλ σου στην καραντίνα

Εσύ ακόμα να αποκτήσεις τα δικά σου παπούτσια σπιτιού?

Είναι γεγονός πως υπό κανονικές συνθήκες οι παντόφλες θα ήταν από τα τελευταία αντικείμενα που θα ξόδευε κάποιος τα χρήματα του, αφού πάντα θα είχαν προτεραιότητα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φοράμε εκτός σπιτιού.

Τα δεδομένα όμως αλλάζουν η καραντίνα είναι γεγονός και η παντόφλες ή αλλιώς τα παπούτσια σπιτιού είναι  πια από τα πιο βασικά αγαθά, αφού πλέον τον περισσότερο χρόνο τον περνάμε σπίτι.

Το σπίτι είναι συνώνυμο της άνεσης, άνεση όμως χωρίς να θυσιάσουμε το προσωπικό μας στιλ. Γι αυτό όλο και περισσότερα brands δημιουργούν παπούτσια σπιτιού εμπνευσμένα, σύγχρονα και  με πολυτελή υλικά.

Βρήκαμε για εσάς τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις για το σπίτι:

Το αντι-skinny jean επεστρεψε και είναι πιο cool από ποτέ 

Η αλήθεια είναι πως ένα skinny Jean θεωρείται κλασικό με διάφορες παραλλαγές ανάλογα την ανάγκη κάθε σώματος. Στην απέναντι όχθη όμως υπάρχει μια νέα τάση εμπνευσμένη από την grunge εποχή των 90s που όλο και αυξάνεται η δημοτικότητα της αυτό το φθινόπωρο.

Και δεν είναι άλλο από τα loose straight-jeans όπου είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις πασαρέλες φθινόπωρο 2020. Είτε συνδυάζεται με την απόλυτη τάση, τα πλεκτά γιλέκα, chunky loafers ,πλεκτό polo ή ένα σακάκι είτε όχι υπάρχουν πολλοί νέοι δροσεροί συνδυασμοί για να επιλέξεις.

Βρήκαμε για εσάς τους πιο εμπνευσμένους τρόπους για το πως οι άνθρωποι της μόδας φορούν loose jean:

Φορέστε το παλτό πάπλωμα με τον πιο κομψό τρόπο

Το puffer παλτό ή αλλιώς το παλτό πάπλωμα, θεωρείται από τα πιο πρακτικά μπουφάν ιδανικά για αυτή την περίοδο που το φθινόπωρο μας αφήνει σιγά σιγά και σειρά έχει ο χειμώνας.

Είναι όμως και κομψά ?

ΕΙΝΑΙ και αυτό χάρη στους σχεδιαστές που μετέτρεψαν αυτό το όχι τόσο κομψό αλλά άνετο ένδυμα στο must have κάθε ντουλάπας. Με αποκορύφωμα του οίκου Bottega Veneta που σχεδίασε ένα πολύ ιδιαίτερο δερμάτινο puffer παλτό το οποίο έγινε νούμερο ένα στην λίστα επιθυμιών κάθε editor, influencer και celebrity.

Εάν επιθυμείτε ένα παλτό puffer, έχουμε καλά νέα, διότι βρήκαμε για σας τα πιο cosy και κομψά puffer παλτό που κυκλοφορούν στους δρόμους:

Σχετικά άρθρα