Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μέγκαν Μάρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, για την αποβολή στη 2η της εγκυμοσύνη

Χθές στις 25/11 η Μέγκαν έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή της και μίλησε στη New York Times, σχετικά με την αποβολή που είχε στη δεύτερη της εγκυμοσύνη τον ιούλιο του 2020.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: “Ήταν μια απλή καθημερινή μέρα στο νέο μας σπίτι στην Καλιφόρνια. Έφτιαξα πρωινό, τάισα τα σκυλιά, πήρα τις βιταμίνες μου, μάζεψα τους μαρκαδόρους τού Archie που τώρα είναι 18 μηνών από το τραπέζι, έκανα το μαλλί μου αλογοουρά και πήρα τον γιό μας να του αλλάξω την πάνα. Τότε είναι που ένιωσα μια διαξιφιστική κράμπα στην κοιλιά, αμέσως έπεσα κάτω κρατώντας πάντα σφιχτά τον Archie και γρήγορα είπα ένα τραγουδάκι για να μην τρομάξει. Εκείνη την στιγμή ήξερα πως ενώ κρατάω το πρώτο μου παιδί στην αγκαλιά μου, θα χάσω το δεύτερο πριν προλάβω να το κρατήσω”.

Συμπληρώνει λέγοντας πως “Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκα στο νοσοκομείο ξαπλωμένη στο κρεβάτι αγκαλιά με το χέρι του Χάρι”.

Ακόμα περιγράφει την συγκινητική εκείνη στιγμή λέγοντας “ Ένιωσα την αδεξιότητα της παλάμης του και φίλησα το χέρι του που ήταν βρεγμένο και από των δύο τα δάκρυα. Στη συνέχεια κοίταξα τους άδειους άσπρους τοίχους του νοσοκομείου και προσπάθησα να σκεφτώ. Πως θα θεραπευτούμε από όλο αυτό; Και τότε σκέφτηκα, ρώτησα τον Χάρι, είσαι καλά; Σπάραζε η καρδιά μου να τον βλέπω να προσπαθεί να κρατήσει τα κομμάτια μου”.

Τέλος λέει πως “Ειλικρινά δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη απόκριση όλο αυτό, χαίρομαι που βοήθησα και άλλες μητέρες, τόσο τις νεότερες όσο και τις μεγαλύτερες. Ακόμα χαίρομαι γιατί ξέρω πως βοήθησα οικογένειες που υποφέρουν βουβά όπως υποφέραμε και εμείς”.

Σχετικά άρθρα