Οι casual εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα που άφησαν εποχή!

Έχουν περάσει είκοσι τρία χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα ή αλλιώς Lady Di, η  μνήμη της όμως έχει παραμείνει αναλλοίωτη στο χρόνο. Όχι επειδή αποτελούσε μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά γιατί εκτός από το φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό έργο της, υπήρξε μια στοργική μητέρα, αλλά και style icon. Μια γυναίκα που ενώ τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάντα στραμμένα πάνω της, αψήφησε την παράδοση και παράκαμψε το βασιλικό πρωτόκολλο, αρνούμενη να πει ότι θα “υπακούσει” στον πρίγκιπα Κάρολο και στους όρκους του γάμου της και φυσικά γιατί χρησιμοποίησε την γκαρνταρόμπα της σαν σημαία για να τινάξει στον αέρα τους βασιλικούς ενδυματολογικούς κώδικες.
«Η πριγκίπισσα έμαθε να λέει μέσω της γκαρνταρόμπας της ό,τι δεν μπορούσε να πει με λόγια», λέει η διευθύντρια μόδας του βρετανικού περιοδικού Tatler Σόφι Γκούντγουιν στους New York Times.

Δείτε 16 + 1 casual εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα που έχουν μείνει στην ιστορια και εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να αποτελούν εμπνευση :

Σχετικά άρθρα