Τι ζώδιο δεν θα ήθελες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να είναι η πεθερά σου;

Η πεθερά! Αυτή η από… υποχρέωση μητέρα, τις περισσότερες φορές, είναι άδικα παρεξηγημένη. Αν γνωρίζαμε έστω και λίγα πράγματα για το ζώδιο και τη φύση του χαρακτήρα της, ίσως οι σχέσεις μαζί της να γίνονταν από καλές μέχρι άριστες.

Εδώ λοιπόν, έρχεται να μας βοηθήσει για άλλη μια φορά η αστρολογία! Δεν χρειάζεται παρά να μάθετε το ζώδιο της μητέρας του / της συντρόφου σας, για να… προετοιμαστείτε κατάλληλα!

Κριός

Η πεθερά Κριός φτάνει στο κατώφλι του σπιτιού, χτυπά το κουδούνι βίαια κι αφού της ανοίξουν την πόρτα, μπαίνει μέσα δυναμικά σαν ανεμοστρόβιλος. Από εκεί και πέρα, αρχίζει το μαρτύριο του γαμπρού ή της νύφης. Χώνει τη μύτη της παντού, ασκεί έντονη κριτική στους πάντες και στα πάντα του στιλ «Γιατί αυτό είναι έτσι; Γιατί εκείνο το βάλατε σε αυτή τη θέση;’». Συνηθίζει να επεμβαίνει στα προσωπικά του ζευγαριού και παίρνει από μόνη της πάσης φύσεως πρωτοβουλίες.

Ταύρος

Αληθινός «θησαυρός» η πεθερά Ταύρος και ακόμα περισσότερο, αν ο γαμπρός ή η νύφη της, προέρχονται από «τζάκι». Αλλά κι έτσι να μην είναι, όλο και κάποιο κομπόδεμα θα έχει φυλαγμένο εδώ και χρόνια, για να σας το αφήσει μετά θάνατον! Όπως και να έχει, πρόκειται για μια μητέρα πρακτική, καλόβολη και ήσυχη. Δεν είναι νωθρή, αλλά αποφεύγει να ανακατεύεται στις υποθέσεις των άλλων.

Δίδυμος

Αεικίνητη, δυναμική και πολύ συχνά περίεργη, βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση. Η Δίδυμος είναι μια εξαιρετική περίπτωση πεθεράς. Φροντίζει να μη γίνεται ποτέ φορτική και ενοχλητική με τη συμπεριφορά της. Και παρ’ όλο που δεν είναι καθόλου απαιτητική, όταν επισκέπτεται το σπίτι του ανδρόγυνου δεν κάθεται ποτέ σε ένα μέρος. Πάει, έρχεται, ετοιμάζει φαγητό, ξεσκονίζει, συγυρίζει ή μπορεί ακόμα να ασχολείται και με την κηπουρική.

Καρκίνος

Αυτή η μαμά έχει κακό ελάττωμα αν και δεν είναι, βέβαια, ούτε απότομη ούτε σκληρή. Όμως γκρινιάζει (και γκρινιάζει πολύ)! Παραπονιέται, κλαίει και οδύρεται και αν της ανέβει η πίεση, το φταίξιμο θα είναι δικό σας! Διαθέτει αξεπέραστη… όσφρηση, που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να της ξεφύγει κάτι.

Λέων

Μη σας πιάνει πανικός, υπάρχουν και χειρότερα! Ηρεμήστε και συγκεντρωθείτε. Στην αρχή, θα τη νομίσετε για πραγματική Λέαινα, άγρια και αδάμαστη. Να έχετε υπόψη σας όμως, ότι η Λέαινα δεν πρόκειται ποτέ να γίνει… Λερναία Ύδρα, ειδικά αν διαθέτετε αρκετή διπλωματία, υπομονή και το στόμα σας να μη σταματά να στάζει μέλι για τη χάρη της. Θα διαπιστώσετε, ότι μπορείτε να κερδίσετε πολύ εύκολα την εύνοιά της, μόλις θα έχετε καταλάβει πόσο της αρέσουν οι κολακείες, οι φιλοφρονήσεις και τα πανάκριβα δώρα.

Παρθένος

Όλοι οι Παρθένοι, λόγω των υψηλών φρονημάτων τους έχουν την τάση να ασκούν αυστηρή κριτική. Γιατί λοιπόν η Παρθένος πεθερά σας θα πρέπει να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα; Έτσι, κάθε φορά που πρόκειται να έλθει στο σπίτι, σιγουρευτείτε ότι όλα είναι στην εντέλεια. Καθαρίστε, σκουπίστε, σιδερώστε, τακτοποιήστε τα πράγματα όπου υπάρχει ακαταστασία, ιδιαίτερα βάλτε τάξη στα ντουλάπια με τα τρόφιμα, θα ψάξει κι εκεί!

Ζυγός

Κατά κοινή ομολογία, οι μητέρες Ζυγοί αποτελούν τις ιδανικότερες και καλύτερες πεθερές. Ενδιαφέρονται πέραν του δέοντος για τις οικογένειές τους, αλλά φροντίζουν να μη γίνονται ενοχλητικές και βάρος στα παιδιά τους. Η πεθερά Ζυγός αποφεύγει ν’ ανακατεύεται στα προσωπικά του ζευγαριού. Εκφράζει τη γνώμη της, μόνο όταν της ζητηθεί και μάλιστα δίκαια και αμερόληπτα.

Σκορπιός

Η πεθερά Σκορπιός συναγωνίζεται την πεθερά Λέαινα, δηλαδή πρόκειται για μία απελπιστική περίπτωση, στην οποία θα έπρεπε εγκαίρως να είχατε αποφύγει, αν σας αφορά άμεσα η περίπτωση «πεθερά Σκορπιός». Προοπτικές για ευτυχή και αρμονική συνύπαρξη δυστυχώς, δεν υπάρχουν. Η πεθερά Σκορπιός, είναι ένας αληθινός τύραννος. Καχύποπτη και είρων εκ φύσεως, δεν αφήνει πολλά περιθώρια προσέγγισης.

Τοξότης

Ανεξάρτητη και φιλελεύθερη, η Τοξότης πεθερά, χρόνια ολόκληρα ευχόταν να παντρέψει τα παιδιά της, για ν’ απαλλαγεί από τις δεσμευτικές υποχρεώσεις που είχε προς αυτά. Δικαιολογημένα, λοιπόν, δεν ασχολείται ιδιαίτερα μαζί τους μετά το γάμο τους και κυρίως, που δεν εμπλέκεται στα προσωπικά του ζευγαριού. Πάντως, αν σκοπεύει το ζευγάρι να βγει έξω κάποιο βράδυ και της ζητηθεί να μείνει με τα παιδιά τους, είναι βέβαιον ότι δεν θα αρνηθεί. Απλά, στο διάστημα μέχρι εκείνη τη στιγμή ενδέχεται να το έχει ξεχάσει!

Αιγόκερως

Για την πεθερά Αιγόκερω δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι χαρακτηρισμοί, διότι είναι σαν να μην έγινε ποτέ πεθερά. Δίχως ν’ αδιαφορεί για τα παιδιά της, δεν συνηθίζει ωστόσο να επεμβαίνει στα προσωπικά τους ή να ασχολείται με θέματα, που δεν την αφορούν. Εμφανίζεται κυρίως ως γιαγιά και μάλιστα «χαζογιαγιά». Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της είναι τα εγγόνια της, που είναι πηγή ζωής κι ευτυχίας.

Υδροχόος

Δύσκολο το έργο του αστρολόγου που θέλει να περιγράψει τη συμπεριφορά μιας Υδροχόου πεθεράς. Αλλά και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να τη βρει και να παρακολουθεί από κοντά τη συμπεριφορά της. Και εδώ είναι η δυσκολία. Πού να τη βρει; Να ξεκινήσει το ψάξιμο από τα γειτονικά της σπίτια; Από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της περιοχής; Από την υπηρεσία προστασίας ζώων; Από πού; Η αλήθεια είναι ότι η πεθερά Υδροχόος δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για τα προβλήματα των ξένων, παρά για τα προβλήματα του ζευγαριού.

Ιχθύς

Η επιθυμία της πεθεράς Ιχθύ να επισκέπτεται το ζευγάρι ακόμα και καθημερινά, είναι πολύ μεγαλύτερη από την αντίσταση που καταβάλλει να το αποφύγει. Αυτή η γυναίκα, η οποία συνηθίζει να γραπώνεται από τους ανθρώπους που αγαπά, όταν φύγουν τα παιδιά από κοντά της, έστω κι αν ζει με το σύντροφό της, αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά.

Πηγή: www.myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Με ποια ζώδια «κουμπώνει» τέλεια ένας Ιχθύς;

Είσαι single; Δες πώς να περάσεις καλά χωρίς σχέση!

Αιγόκερως: Τα χαρακτηριστικά που… εξοντώνουν μια σχέση

Τα πιο εκνευριστικά… κουσούρια του Καρκίνου: Υπομονή και κατανόηση!

Μήπως φταίει το ζώδιό σου για το ότι είσαι ανώριμος;

Σχετικά άρθρα