3 stars του Παγκόσμιου Θεάματος που βγήκαν νικητές ενάντια στη μάχη τους με τον αλκοολισμό

Daniel Radcliff

Ενώ πολλοί θα πίστευαν πως ο αγαπημένος μάγος όλων των εποχών, μετά την τεράστια καριέρα του ως Χάρι Πότερ, θα ζούσε μια ζωή μέλι γάλα, η ζωή ήρθε να μας το ανατρέψει και αυτό, αφού όπως ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του, πολεμούσε για χρόνια με τον αλκοολισμό.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη του το 2012 που δημοσιεύτηκε στο ShortListmagazine, δήλωσε πως «η κατανάλωση του αλκοόλ ήταν ανθυγιεινή και βλαβερή για το σώμα μου και την κοινωνική μου ζωή»

Ακόμη, παραδέχτηκε, πως  συνήθιζε να πίνει πριν πάει στο σετ και πώς το είχε εμπιστεύτει στον συμπροταγωνιστή του Gary Oldman, ο οποίος επίσης ήταν εθισμένος στο αλκοόλ.

Συνεχίζει λέγοντας, πως «δεν είναι εύκολο να διατηρήσω την ηρεμία μου σε εκδηλώσεις όπου υπάρχει αλκοόλ.»

«Έπρεπε όμως να σταματήσω. Και η διακοπή μου έδειξε έναν κόσμο ευτυχίας που δεν πίστευα ότι ήταν εφικτός.»

Bradley Cooper

Μπορεί ο Cooper να έγινε ευρέως γνωστός από την τεράστια επιτυχία του στην ταινία Star is a born μαζί με την Lady Gaga, έχει αφήσει το στίγμα του λόγω των καταχρήσεων και του αλκοόλ.

Πιο συγκεκριμένα, το 2015 περιέγραψε πώς το αλκοόλ επηρέασε σχεδόν τα πάντα στη ζωή του: «Δεν θα μπορούσα να έχω πρόσβαση στον εαυτό μου ή σε άλλους ανθρώπους, αν δεν άλλαζα τη ζωή μου. Ποτέ δεν θα μπορούσα να έχω τις σχέσεις που κάνω. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φροντίσω τον πατέρα μου όπως έκανα όταν ήταν άρρωστος. Τόσα πολλά πράγματα. ».

Mel Gibson

Ο Μελ Γκίμπσον έχει παραδεχτεί πολλά χρόνια πριν πως μάχεται με τον αλκοολισμό. Συγκεκριμένα το 2006 και το 2009 συνελήφθη να οδηγάει υπό επήρεια αλκοόλ.

Στο παρελθόν, ο Γκίμπσον αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια, καθώς ήταν για απεξάρτηση. Το 2016, παρουσίασε τη σκληρή πραγματικότητα, πράγμα που σηματοδότησε το τέλος του αλκοολισμού. “Λένε ότι υπάρχουν μόνο τρεις επιλογές: Τρελαίνετε, πεθαίνετε ή σταματάτε.”

Article Image coverhttp://www.depositphotos.com/

 

Σχετικά άρθρα