PJs: Το απόλυτο outfit των Χριστουγέννων όπως μας δίδαξε η Carrie Bradshaw

Η αντίστροφη μέτρηση των Χριστουγέννων έχει ήδη ξεκινήσει. Μια μέτρηση διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά μιας και το 2020 θα το θυμόμαστε όλοι για πάντα. Παρά όμως την αβεβαιότητα για το αυριο που όλοι νιώθουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος τα χριστουγεννα πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το zoom και τα ψηφιακά τραπέζια. Ένα μέσο το οποίο μας θυμίζει την κοινωνική μας υπόσταση και μας δίνει την ευκαιρία να κάτσουμε απέναντι στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να μοιραστούμε όμορφες στιγμες.

Οι συνθήκες άλλαξαν όπως και οι ενδυματολογικές μας επιλογές.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την ιδιαιτερη συνθήκη, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε εκείνα τα Χριστούγεννα όπου η Carrie Bradshaw σηκώθηκε από το κρεβάτι της και μέσα στην χιονοθύελλα πήγε να παρηγορήσει την φίλη της Miranda. Η αγαπημένη σε όλους μας Bradshaw εκτός από το γεγονός ότι μας έδειξε τι σημαίνει πραγματική φιλία, απέδειξε πως οι πιτζάμες ή αλλιώς PJs και το εορταστικό outfit θα μπορούσε να ήταν συνώνυμα. Συνδυάζοντας άψογα ένα σύνολο PJs με oversized γούνα, ankle boots και λαμπερά αξεσουάρ.

Ένα trend που όπως φαίνεται ήδη έχει υιοθετηθεί από τις αγαπημένες μας influencers, εντός και εκτός σπιτιου. Οι παρακάτω φωτογραφίες  αποτελούν έμπνευση για την δική σας εμφάνιση με PJs!

Σχετικά άρθρα