Τι-θα-αφήσετε-πίσω-και-τι-θα-πάρετε-μαζί-σας-στις-αποσκευές-του-2021-που-έφτασε;-Ένας-απολογισμός-που-όλοι-πρέπει-να-κάνουμε

Τι θα αφήσετε πίσω και τι θα πάρετε μαζί σας στις αποσκευές του 2021 που έφτασε; Ένας απολογισμός που όλοι πρέπει να κάνουμε.

Αυτή την δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού που ακόμα διανύουμε και όλα έχουν ανατραπεί, οι συνήθειες, οι διαθέσεις, τα όνειρα, οι στόχοι, έχοντας δώσει άπλετο χώρο και χρόνο στον αναστοχασμό και την κουβέντα με τον εσωτερικό μας εαυτό, σκέφτηκα να μην παρασυρθώ από το γενικότερο στενάχωρο πνεύμα που επικρατεί και με μία παιχνιδιάρικη διάθεση, κόντρα στους καιρούς, να σας προτείνω να παίξουμε ένα παιχνίδι που με τη σειρά σας θα το προτείνεται και εσείς σε όλους όσους θέλετε να συμπαρασύρεται σε μία χαρούμενη διάθεση, λόγω Χριστουγέννων και αποχαιρετισμού της χρονιάς που φεύγει.

Καντε λοιπόν τον χρήσιμο απολογισμό σας για να αποφασίσετε χωρίς να χάσετε άλλο χρόνο, τι θα αφήσετε πίσω και τι θα πάρετε μαζί σας στις αποσκευές του 2021 που έφτασε!!
Ρωτήστε τον εαυτό σας και ακούστε τον τι θα σας πει:
  1. Τι σε ενθουσιάζει σε αυτή τη ζωή και θα το βάλεις στις αποσκευές του 2021;
  2. Ποιο θα ήθελες να είναι το αποτύπωμά σου σε αυτόν τον κόσμο;
  3. Ποιο ήταν το ποιο σημαντικό πράγμα που έμαθες το 2020;
  4. Ποια είναι τα 3 πράγματα που σε κάνουν να χαμογελάς και δεν θα τα αποχωριστείς το 2021;
Αν άκουσες τον βαθύτερο εαυτό σου, τότε ξέρεις πως να χτίσεις την καινούργια χρονιά που έρχεται για να ζήσεις τη ζωή που σου αξίζει!!!!!
Άννα Δρούζα
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X