3 Διάσημοι της Παγκόσμιας σκηνής, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τους δαίμονες τους και έκοψαν το τσιγάρο

Catherine Zeta-Jones

Η Catherine Zeta-Jones, είναι ένα πρόσωπο όπου στο παρελθόν δήλωνε φανατική καπνίστρια, πράγμα που δεν την απότρεψε ούτε από την εγκυμοσύνη της.

Φυσικά μιλάμε για τη διάσημη φωτογραφία της με το τσιγάρο το 2003, ενώ διένυε τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γέννα, απόφραξη του πλακούντα, θάνατο και πολλά άλλα προβλήματα για ένα αναπτυσσόμενο έμβρυο.

Η Catherine, αποφάσισε ύστερα από δύο χρόνια και για χάρη των παιδιών της, να βάλει τέλος στο εθισμό της με το τσιγάρο, ωστόσο όπως όλοι καταλαβαίνουμε, αυτή της η απόφαση είχε πολλές υποτροπές, αλλά στο τέλος βγήκε νικήτρια.

Michael Douglas

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός και σύζυγος της Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas, δήλωνε εξίσου φανατικός του καπνίσματος, καθώς και του αλκοόλ, ώσπου το 2011 διαγνώστηκε με όγκο στο λαιμό.

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός αποτέλεσε την αφετηρία για την διακοπή του καπνίσματος, αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος “Η ακτινοβολία σε αποθαρρύνει από το να καπνίσεις”

Gisele Bundchen

Όπως πολλά μοντέλα της παγκόσμια βιομηχανίας, έτσι και η Gisele χρησιμοποιούσε το κάπνισμα ως μια μέθοδο, για να μην παίρνει κιλά.

Ωστόσο το 2003, εγκατέλειψε αυτόν το εθισμό, με σκοπό να δημιουργήσει μια πιο υγιή και χαρούμενη ζωή για εκείνη και την οικογένεια της.

Ακόμα, με αυτήν της τη πράξη, θέλησε να περάσει ένα νέο πρότυπο για τις υπόλοιπες γυναίκες, που αντιμετώπιζαν παρόμοιες καταστάσεις.

Τέλος, όπως δήλωσε η ίδια, μετά το κόψιμο του τσιγάρου, πήρε 15 κιλά, αλλά ήταν πιο ευτυχισμένη και υγιής απο ποτέ.

Σχετικά άρθρα