3 stars της παγκόσμιας σκηνής με ΔΕΠΥ

ΔΕΠΥ: Ονομάζεται η διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας. Είναι μια από τις συχνότερες νευροβιολογικές διαταραχές και διαγιγνώσκεται συχνότερα στην παιδική ηλικία ή στην εφηβεία και συνεχίζεται σε ένα ποσοστό και στην ενήλικη ζωή.

Adam Levine

O frontman των Maroon 5 και κριτής του The Voice, από μικ΄ρη ηλικία είχε διανγωσθεί με ΔΕΠΥ, αλλά παρότι οι γονείς του τον βοήθησαν να βρει θεραπεία, τα προβλήματά του με την προσοχή παρέμειναν μέχρι την ενηλικίωση.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Είχα πρόβλημα μερικές φορές να γράφω τραγούδια και να ηχογραφώ στο στούντιο. Δεν μπορούσα πάντα να επικεντρωθώ και να ολοκληρώσω ό, τι έπρεπε. Θυμάμαι ότι ήμουν στο στούντιο μια φορά και είχα 30 ιδέες στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορούσα να καταγράψω καμία από αυτές »

Έτσι πήρε την απόφαση να επισκεφτεί έναν γιατρό, με σκοπό να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Έτσι έμαθε, ότι η ΔΕΠΥ δεν είχε φύγει καθώς μεγάλωνε. «Η ΔΕΠΥ δεν είναι κάτι κακό, και δεν πρέπει να αισθάνεστε διαφορετικά από αυτούς που δεν έχουν ΔΕΠΥ»

Ακόμα δήλωσε «Θυμηθείτε ότι δεν είστε μόνοι. Υπάρχουν και άλλοι που περνούν το ίδιο πράγμα με εσάς. “

Justin Timberlake

Ο Justin Timberlake, ο πολύπλευρος τραγουδιστής και ηθοποιός, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Collider.com ότι έχει και ΙΨΔ (Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή) και ΔΕΠΥ. «Έχω μια ανάμιξη με ΙΨΔ και ΔΕΠΥ και προσπαθώ να ζήσω με αυτόν τον συνδιασμό» 

Από τη συνέντευξη αυτή, ο Timberlake δεν έχει μιλήσει για καμία από τις καταστάσεις του ή για το πώς τον επηρεάζουν την καθημερινή του ζωή. Όμως ο νικητής των πολλαπλών βραβείων Grammy και Emmy βρήκε σαφώς έναν τρόπο να διαχειριστεί τα συμπτώματά του και να ζήσει μια ικανοποιητική και πολύ επιτυχημένη ζωή.

Paris Hilton

Η κληρονόμος των ξενοδοχείων Hilton, είχε αποκαλύψει και εκέινη στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε συνέντευξη ης στον Larry King, οτι από μικρή έχει ΔΕΠΥ.

«Έχω πάρει φάρμακα από τότε που ήμουν παιδί και τα έχω καταφέρει πολύ καλά ως τώρα»

Article Image cover fromhttp://www.depositphotos.com/

Σχετικά άρθρα