Από τι αποτελείται η γκαρνταρόμπα της Meghan Markle; Ανακάλυψε τα “κομμάτια κλειδιά” σε κάθε της εμφάνιση

Σε αυτό το σημείο, ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε πως είμαστε παθιασμένοι με το στυλ του Meghan Markle. Από την πρώτη δημόσια εκδρομή της με τον Πρίγκιπα Χάρι, η Δούκισσα του Σάσσεξ έχει δημιουργήσει μια μινιμαλιστική, κομψή και υπερσύγχρονη βασιλική γκαρνταρόμπα. Είτε φοράει ένα μικρό μαύρο φόρεμα ή ένα βελούδινο παλτό, καταφέρνει να είναι πάντα κομψή και λαμπερή. Και επειδή οτιδήποτε επιλέγει να φορέσει σε κάθε της εμφάνιση εξαντλείται κατευθείαν από τα καταστήματα, κατηγοριοποιήσαμε για εσάς τα ενδύματα και τα αξεσουάρ που επιλέγει.

Το παλτό της Meghan

Όσον αφορά τα πανωφόρια, η δούκισσα έχει μια μινιμαλιστική τάση σε κάθε της εμφάνιση. Από βελούδινα ουδέτερα παλτό έως oversized πανωφόρια σε κλασικές γραμμές είτε μονόχρωμο είτε όχι. Η Meghan αποδεικνύει ότι οι κλασικές γραμμές λειτουργούν καλύτερα στα παλτό.

Οι τσάντες της Meghan

Η Δούκισσα του Σάσσεξ επιλέγει ουδέτερες κλασσικές αποχρώσεις (μαυρο, μπεζ, καφέ) και δομημένες τσάντες ανεξάρτητα από την περίσταση. Για πιο κομψή εμφάνιση, κλασικά  αξεσουάρ  όπως είναι ένα μαύρο clutch με χρυσές λεπτομέρειες και  μια μεγαλύτερη tote τσάντα ως μια καθημερινή επιλογή.

Οι φούστες της Meghan

Η Meghan αποδεικνύει πως η επιλογή μιας pencil φούστας μόνο βαρετή δεν θα μπορούσε να είναι – ειδικό όταν η επιλογή της υφής είναι δερμάτινη ή η γραμμή της πιο flared.

Τα πουκάμισα της Meghan

Όπως όλα δείχνουν η Meghan είναι λάτρης των κλασσικών γραμμών, φορώντας συχνά πουκάμισα ή ζιβάγκο.

Τα παπούτσια της Meghan

Σε ό, τι αφορά τα υποδήματα, το στυλ της Meghan είναι κομψό και απλό. Επιλέγει συνήθως κλασικές μυτερές γόβες, δερμάτινες ψηλές μπότες ακόμα και μπαλαρίνες.

Τα σακάκια της Meghan

Μία από τις πιο καθοριστικές υπογραφές στυλ όπως μας δίδαξε η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποτελούν τα σακάκια και φυσικά η Δούκισσα του Σάσσεξ δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει το παράδειγμά της, είτε συνδυάζοντας το με τζιν σκούρου ή ριγμένο στους ώμους της με ένα φόρεμα.

Τα φορέματα της Meghan

Όσον αφορά τα φορέματα, η Δούκισσα κλίνει προς τα midi hemlines και τις μοντέρνες γραμμές- και προτιμά κατά κύριο λόγο τα ιδιαιτέρα κοψίματα στο λαιμό εμπνευσμένη από την Audrey Hepburn.

Τα κοσμληματα της Meghan

Εκτός από τα βασιλικά οικογενειακά κοσμήματα και το δαχτυλίδι αρραβώνων, η Meghan προτιμά συνήθως τα χρυσά κοσμήματα. Για βραδινές εμφανίσεις, επιλέγει συνήθως λαμπερά σκουλαρίκια.

Τα τζιν της Meghan

Η Meghan λατρεύει τα skinny τζιν – συνήθως σε σκούρο γκρι ή μαύρh απόχρωση και μία από τις αγαπημένες της μάρκες είναι τα Mother Denim. Brand το οποίο φορούσε στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον Πρίγκιπα Χάρι στα παιχνίδια Invictus.

 

Σχετικά άρθρα