Έχεις βαρεθεί την γκαρνταρόμπα σου; Ανακάλυψε 9 στιλιστικά tips που θα σε ανανεώσουν

Διανύουμε την περίοδο που λίγο πολύ έχουμε πάψει να βλέπουμε τόσο ελκυστικές τις χειμερινές κολεξιόν ωστόσο η άνοιξη είναι ακόμα πολύ μακριά. Αν και εσείς νιώθετε όταν ανοίγετε την ντουλάπα σας πως τίποτα δεν σας ενθουσιάζει και πλέον τα κομμάτια που αποτελούν την γκαρνταρόμπα σας έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας σας, τότε θα χαρείτε, γιατί έχουμε βρει τη λύση.

Με την βοήθεια των αγαπημένων μας influencers βρήκαμε 9 τρόπους για να σας βοηθήσουμε να ζωντανέψετε το στυλ σας και να ερωτευτείτε ξανά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Πρόσθεσε μια ζώνη 

Style Notes : Η τοποθέτηση μιας ζώνης πάνω από ένα σακάκι θα δείξει το σχήμα σας και θα δώσει στο look σας μια πιο edge ματιά.

Βάλε κάτι στα μαλλιά σου

Style Notes :  Η εορταστική σεζόν μπορεί να τελειώνει, αλλά όλα τα κορίτσια της μόδας εξακολουθούν να διακοσμούν τα μαλλιά τους με στέκες, μαντήλια και clips. Προσθέστε και εσείς κάτι στα μαλλιά σας για έξτρα λάμψη σε μια στιγμή.

Βγάλε το παντελόνι σου

Style Notes : Είτε πρόκειται για φούστα είτε για φόρεμα, αυτή η αίσθηση ελευθέριάς και άνεσης θα αλλάξει εντελώς την διάθεσής σας ακόμα και στις πιο μικρές μετακινήσεις.

Στόλισε τα μανίκια σου

Style Notes :  Τα βραχιόλια πρόκειται να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις κοσμημάτων του 2021, γι’ αυτό τοποθετήστε τα πάνω από τα χοντρά πλεκτά σας το αγαπημένο σας βραχιόλι.

Βάλε ζιβάγκο με φόρεμα

Style Notes : Είτε πρόκειται για ένα ζιβάγκο με print είτε όχι ο συνδυασμός με φόρεμα πάντα θα κλέψει τις εντυπώσεις, ανανεώνοντας την διάθεσή σου

Άλλαξε τα κουμπιά

Style Notes : Ο πιο απλός και πιο εντυπωσιακός τρόπος να ανανεώσετε και να ερωτευτείτε ξανά τα πανωφόρια της γκαρνταρόμπας σας είναι να τους αλλάξετε τα κουμπιά. Αντικαταστείστε τα παλιά απλά κουμπιά με πιο περίτεχνα ή για τους τολμηρούς επιλέξτε διαφορετικά μεταξύ τους κουμπιά για το πανωφόρι σας.

Φόρα τα σανδάλια με κάλτσες

Style Notes : Ποιος είπε πως τα σανδάλια με κάλτσες πως είναι περίεργα και δεν ταιριάζουν; Αν το καλοκαίρι ζει στην ψυχή σου τόλμα να φορέσει ακόμα και τα flat καλοκαιρινά σανδάλια σου με κάλτσες.

Βάλε το κουστούμι σου

Style Notes : Έχετε ένα κοστούμι που δεν έχει δει το φως της ημέρας εδώ και αρκετό καιρό; Εμείς – και η María Bernad – προτείνουμε να το φορέσετε με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ως μια δροσερή και απλή εναλλακτική εκδοχή.

Βάλε ένα fancy καλσόν

Style Notes : Για μια  εμφάνιση που θα ξεχωρίζει, την επόμενη φορά που θα φορέσεις καλσόν κάνε μια απροσδόκητη επιλογή φορώντας καλσόν με details ή ακόμα και με χρώμα.

 

Σχετικά άρθρα