Οδηγός επιβίωσης στην πανδημία. Η Αγνή Μαριακάκη μιλάει με την Άννα Δρούζα και προτείνει 6 βήματα για να ανθίσει η διάθεση σας

Σας καλωσορίζω στο νέο Boro. 🌸 Όραμα του νέου Boro.gr αλλά και προσωπικό μου είναι να γίνουμε όλοι ο καλύτερος εαυτός μας γιατί μπορούμε! Ξεκινάμε λοιπόν εδώ στο Youtube, μια νέα στήλη συζητήσεων με ειδικούς ψυχολόγους οι οποίοι θα απαντάνε στα ερωτήματα που θα μας γράφετε στα σχόλια των βίντεο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μαζί μου στο 1ο μας βίντεο βρίσκεται η ψυχολόγος και κοινωνική ερευνήτρια Αγνή Μαριακάκη, την οποία πολλοί γνωρίζετε μέσα από το επιτυχημένο κανάλι της στο Youtube @Agnes Alice Mariakaki. Στο 1ο μέρος της συζήτησης μας απαντήσαμε στα εξής ερωτήματα:

🌸 Γιώργος Νικ. : Βαριέμαι να βλέπω συνέχεια τηλεόραση, πείτε μου τι να κάνω…

🌸 Ελεονώρα Πετρ. : Πείτε 5 τρόπους πως να κάνω το down της διάθεσης μου, up.

🌸 Ευαγγελία Κλ. : Έχω μεγάλο οικονομικό άγχος ως προς το πως θα ζήσω τους επόμενους μήνες και δεν ξέρω τι να κάνω

Τα παραπάνω ερωτήματα για το 1ο μας βίντεο τα είχαμε λάβει στο mail του boro.

Ελπίζω να απολαύσετε την συζήτηση μας. Γράψτε μας τις δικές σας ερωτήσεις στα σχόλια (ή στείλτε μας την ερώτηση σας στο [email protected]) και ότι άλλο σκέφτεστε. Θα απαντήσουμε σε όλα στα επόμενα βίντεο μας.

Ευχαρίστω και τους 3.000.000 επισκέπτες του boro.gr του 2020 και ελπίζω να αγαπήσετε και αυτή την προσπάθεια μας στο Youtube.

Δείτε όλο το βίντεο εδώ:

 

Σχετικά άρθρα