Oι αγαπημένες μας celebrities αποκαλύπτουν 8 μυστικά ομορφιάς που όλες πρέπει να ακολουθήσουμε! Ανακαλύψτε τις εδώ!

Όλες μας θαυμάζουμε την λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα των celebrities και θέλουμε να την αποκτήσουμε πάση θυσία. Η διαφορετικότητα της κάθε επιδερμίδας ωστόσο καθιστά δύσκολη την χρήση ενός μόνο προιόντος. Ανάλογα με τον τύπο αλλά και τις ανάγκες της επιδερμίδας χρειάζεται να ψάξουμε διαφορετικά προιόντα που καλύπτουν τις δικές μας προσωπικές ανάγκες.

Αντί να ξοδεύετε εκατοντάδες ευρώ, χωρίς πραγματικά να ξέρετε τι είναι αυτό που σας βοηθάει, προσπαθήστε, ακόμα και με την βοήθεια ενός ειδικού, να κατανοήσετε τις ανάγκες σας. Εμείς σας παραθέτουμε τα μυστικά των αγαπημένων σας αναγνωρίσιμων προσώπων ώστε να βοηθηθείτε και γιατί όχι και να τα εντάξτε στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας.

Hilary Duff

Ποιο είναι το νούμερο 1 μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα; Η γνωστή ηθοποιός χρησιμοποιεί πάντα ένα δερματολογικά ελεγμένο spray, με το οποίο ψεκάζει το πρόσωπο της προτού βαφτεί. Με αυτόν τον τρόπο, το δέρμα αναζωογονείται και δεν είναι σε καμία περίπτωση θαμπό και κουρασμένο. Ταυτόχρονα, τα αντιοξειδωτικά που περιέχουν τα προϊόντα αυτά συμβάλλουν στην ενίσχυση και διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας.

Camila Cabello

H star αποκαλύπτει πως κάνει καθημερινά απολέπιση προσώπου, αφού ο ιδρώτας και το συνεχές makeup εξουθενώνουν το δέρμα της. Παράλληλα, χρησιμοποιεί μια ενυδατική κρέμα με μέλι και κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μάσκες προσώπου από πηλό ή μέλι.

Kate Middleton

Η Δούκισσα του Cambridge περιποιείται το πρόσωπο της με δηλητήριο μελισσών. Κι όμως αυτή η θεραπεία σχετίζεται με την επούλωση πληγών, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ακμής, στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση των ρυτίδων.

Shakira

Για τη γνωστή τραγουδίστρια το προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ και έχει πάντα μαζί της είναι το αντηλιακό της, καθώς θέλει να προστατεύεται από τον ήλιο συνεχώς. Ωστόσο, δεν προτιμά το αντηλιακό ενηλίκων, αλλά εκείνο που τοποθετείται στην επιδερμίδα των παιδιών, επειδή έχει ισχυρότερο SPF και απόλυτη κάλυψη από τις βλάβες που ενδέχεται να προκληθούν από τον ήλιο.

Jennifer Aniston

Ποιο είναι το μυστικό της ηθοποιού για νεανική και αψεγάδιαστη επιδερμίδα; Η βαζελίνη. Συγκεκριμένα, την χρησιμοποιεί κάθε βράδυ κάτω από τα μάτια της για να αποτρέψει την εμφάνιση ρυτίδων και να ενυδατώσει τη δεδομένη περιοχή. 

Emma Stone

Η ηθοποιός έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα και χρησιμοποιεί προϊόντα που δεν θα το ερεθίσουν. Για αυτόν τον λόγο, είναι fan του λαδιού από σταφύλι, ώστε να διατηρήσει το δέρμα της ενυδατωμένο.

Kate Winslet

H star δεν παραλείπει ποτέ να κάνει ντεμακιγιάζ, καθαρίζοντας σε βάθος το πρόσωπο και τον λαιμό της. Έπειτα, χρησιμοποιεί βιταμίνη E για να ενυδατώσει περισσότερο το δέρμα της. 

Keira Knightley

H πολυαγαπημένη ηθοποιός μέχρι τα 24 της χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά δερματικά προβλήματα. Για αυτό και επιλέγει να μην φορά συχνά μακιγιάζ όταν δεν δουλεύει, ώστε να αφήσει το δέρμα της να αναπνεύσει.

Συμπερασματικά, τα tips των αγαπημένων μας celebrities για δροσερή και λαμπερή επιδερμίδα είναι πολύ απλά και μπορείτε να τα ακολουθήσετε κι εσείς εύκολα και γρήγορα, ώστε να δείτε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Πηγές

https://www.vogue.co.uk/gallery/celebrity-skincare-regimes?image=5d54bd49aed0b900081dbf95

https://bethbenderbeauty.com/blogs/tips-tricks-everything-in-between/15-top-beauty-secrets-from-female-celebrities

Σχετικά άρθρα