Μετά την αποβολή τον Ιούλιο, Ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Είναι γεγογνός, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγινε ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, όπως ακριβώς είχε κάνει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον πρίγκιπα Χάρι, το 1984.

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μάρκλ έρχεται ως βόμβα, αφού πριν λίγους μήνες έκανε μια πρωτόγνωρη αποκάλυψη, που κανένα άλλος μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είχε κάνει στο παρελθόν. Ο λόγος ητς δήλωσης, ήταν πως τον Ιούλιο απέβαλε το παιδί που κυοφορούσε.

Η 39χρονη Μέγκαν με τον 36χρονο Χάρι ανακοίνωσαν τα νέα της εγκυμοσύνης, με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που τράβηξε ο φωτογράφος και στενός φίλος τους, Misan Harriman. Ο Harriman, είναι ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που έκανε εξώφυλλο για τη βρετανική Vogue.

Ο ίδιος δήλωσε στο instagram «Μεγκ, ήμουν στο γάμο σας και είδα από κοντά την αρχή αυτής της ιστορίας αγάπης. Αισθάνομαι τιμή που την βλέπω να ανθίζει».

Ν σημειώσουμε, πως η Μέγκαν στην φωτογραφία φοράει ένα μακρύ λευκό φόρεμα Carolina Herrera, που είχε φτιαχτεί για εκείνη όταν ήταν έγκυος στον πρώτο της γιο, Άρτσι, ο οποίος θα γίνει 2 ετών στις 6 Μαΐου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα Ελισάβετ και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια είναι πολύ χαρούμενοι με τη δεύτερη εγκυμοσύνη, καθώς εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μέγκαν Μάρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, για την αποβολή στη 2η της εγκυμοσύνη

 

Σχετικά άρθρα