Emma Corrin : Οι καλύτερες street style εμφανίσεις της ηθοποιού που ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Γνωρίσαμε την Βρετανίδα ηθοποιό Emma Corrin μέσα από την σειρά του Netflix «The Crown» όπου στην 4η σεζόν ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Γεννημένη μόλις το 1995, η νεαρή ηθοποιός φαίνεται πως θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια όχι μόνο για το ταλέντο της στην υποκριτική αλλά και για τις στιλιστικές της επιλογές.

Είναι εύκολο να πέσουμε στην παγίδα και να συνδέσουμε το στυλ ενός ηθοποιού (ή ακόμα και την προσωπικότητα) με τον χαρακτήρα που υποδύεται.  Στην περίπτωση όμως της Emma Corrin κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αφού όποιος δει φωτογραφίες της από την προσωπική της ζωή καταλαβαίνει αμέσως πως διαθέτει ένα ξεχωριστό προσωπικό στιλ.


Συχνά εμφανίζεται στους δρόμους του Λονδίνου να περπατάει με το αξιολάτρευτο σκυλάκι της. Κάποια από τα κομμάτια που διαθέτει η γκαρνταρόμπα της είναι : tailored παντελόνια, καρό σακάκια, oversized παλτό και μπότες. Ρούχα συνήθως ζεστά, πρακτικά αλλά πάντοτε έχοντας το κατάλληλο layering. Γεγονός που το κάνει διπλά ενδιαφέρον, καθώς είναι ο τέλειος συνδυασμός για χειμερινούς περιπάτους. 

Εμπνευστείτε από τις πρόσφατες εμφανίσεις της Emma Corrin :

 

 

Σχετικά άρθρα