Πρόγραμμα γυμναστικής για να αποκτήσετε καλλίγραμμα πόδια και να απαλαγείτε από τα ψωμάκια σε μόλις 9 λεπτά και χωρίς εξοπλισμό

Τι καλύτερο να ξεκινήσεις την ημέρα σου έχοντας δώσει στον εαυτό σου 9 μοναδικά λεπτά ευεξίας και αναζωογόνησης. Bάλτε την γυμναστιική στην ζωή σας και παρατηρήστε άμεσα αποτελέσματα τόσο στο σώμα σας όσο και στην διάθεσή σας. Αυτόματα θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και περισσότερη όρεξη για το οτιδήποτε. Δεν είναι μύθος πως η γυμναστική είναι φάρμακο και για την ψυχή και για το σώμα.

Ποιο σημείο να γυμνάσετε σήμερα

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι %CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9A-2023-04-13T113403.944-1024x576.jpg

Τα πόδια αποτελούν το σημείο κατατεθέν για πολλές γυναίκες αφού το περιττό λίπος κατά κύριο λόγο συσσωρεύεται εκεί, δημιουργώντας ψωμάκια και κυτταρίτιδα, πράγματα εντελώς ενοχλητικά για μία γυναίκα. Σήμερα θα μάθουμε πως εύκολα και γρήγορα μπορούμε να πούμε αντίο σε όλα αυτά που μας ενοχλούν και να αποκτήσουμε την σιλουέτα των ονείρων μας. Δεν πετάμε στα σύννεφα και δεν σας λέμε πως σε μία εβδομάδα θα έχετε τον επιθυμητό στόχο.

Με σιγουριά, όμως, μπορούμε να σας πούμε πως σε μία εβδομάδα θα αρχίσετε να βλέπετε σιγά σιγά το σώμα σας να αλλάζει και να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Αυτό που απαιτείται από εσάς είναι δουλεύετε με συνέπεια και πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να κάνετε εξαντλητικά προγράμματα που θα σας κουράσουν και θα σας κάνουν να μην θέλετε να κάνετε γυμναστική.

Μήπως δεν είστε λάτρης της γυμναστικής;

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι %CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9A-2023-04-13T113515.183-1024x576.jpg

Ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις της γυμναστικής μπορείτε σίγουρα να διαθέσετε καθημερινά μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο σας για να γυμναστείτε και να αποκτήσετε καλλίγραμα πόδια. Σήμερα λοιπόν θα δούμε ένα πανεύκολο πρόγραμμα γυμναστικής για πόδια, που υπόσχεται να σας φέρει άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα, αν  φανείτε συνεπείς!

Οι ασκήσεις που σας προτείνουμε εκτελούνται κυκλικά, με όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείτε μέσα σε 40 δευτερόλεπτα. Aκολουθεί ξεκούραση, μετά από 2 σετ ασκήσεων για 45 δευτερόλεπτα. Καθώς θα περνάει ο καιρός και θα βελτιώνεται την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να αυξήσετε τον χρόνο των επαναλήψεων στην άσκηση και να μειώνεται τον χρόνο ξεκούρασης.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλάκι γυμναστικής, πρόσβαση στο ίντερνετ και την καλή σας διάθεση. Το πρόγραμμα διαρκεί 9 λεπτά οπότε φύγαμε!

Stay Fit, Stay Healthy!!!

Δείτε το βίντεο με τις ασκήσεις εδώ:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρόγραμμα γυμναστικής για γλουτούς (σε 5 λεπτά χωρίς εξοπλισμό)

Γυμναστική για “τεμπέληδες” (μόνο σε 7 λεπτά και χωρίς εξοπλισμό)

Article Image cover fromhttp://www.depositphotos.com/

 

Σχετικά άρθρα