Τα 8 κορυφαία ανοιξιάτικα hair trends που θα σας ενθουσιάσουν

Η φετινή άνοιξη είναι προ των πυλών και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένες για αυτό. Ολοκαίνουργιες τάσεις καταφθάνουν και σίγουρα θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Εσείς γνωρίζετε τι θα κυριαρχήσει στα hair trends της ανοιξιάτικης σεζόν;

Φυσικότητα

Ας ακολουθήσουμε όλες τον δρόμο που χάραξε η Zendaya. Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο νέο διαφημιστικό spot της Lancome δεν επέλεξε κάποιο επιτηδευμένο χτένισμα. Αντιθέτως, απλώς στέγνωσε πολύ καλά τα μαλλιά της και τοποθέτησε ένα ενυδατικό προϊόν για extra φροντίδα και περιποίηση.

Το απλό bob καρέ

Αν θέλετε να ακολουθήσετε  πιστά τα φετινά trends της άνοιξης, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την “ασφαλή” οδό και να επιλέξετε το κλασσικό καρέ που όλες ξέρουμε και αγαπάμε. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενισχύσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και δεν θα χρειαστεί να αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας για να τιθασεύσετε το κούρεμα σας.

Έντονο φιλάρισμα και φράντζες

Η καραντίνα δημιούργησε την ανάγκη σε πολλούς ανθρώπους να πειραματιστούν λίγο περισσότερο με τα μαλλιά τους, επιθυμώντας να επιλέξουν ένα χτένισμα πιο αέρινο και ανεπιτήδευτο. Εάν, λοιπόν, συγκαταλέγεστε στην κατηγορία εκείνων που δεν θέλουν να μειώσουν το μήκος τους, αλλά να δοκιμάσουν και κάτι διαφορετικό, τότε δεν έχετε παρά να τα φιλάρετε έντονα και να κάνετε μικρά φραντζάκια.

90’s style

Πολλοί από εμάς κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της καραντίνας αναζητήσαμε παρηγοριά σε ταινίες της δεκαετίας του 90 και όχι μόνο. Παρόλα αυτά, όπως και να έχει επηρεαστήκαμε από το όλο κλίμα και στυλ της εποχής εκείνης και όσο να ‘ναι εμπνευστήκαμε για τις επερχόμενες αλλαγές. Έτσι, ένα χτένισμα που θα κυριαρχήσει την φετινή άνοιξη είναι οι γυριστές άκρες, τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις με ένα εργαλείο styling σε λίγα μόλις λεπτά.

Balayage

Οι τάσεις της ερχόμενης άνοιξης επιτάσσουν ένα πολυαγαπημένο trend των προηγούμενων ετών και αυτό δεν είναι άλλο από το balayage. Εάν το επιλέξετε θα μπορέσετε να “φωτίσετε” περισσότερο τα μαλλιά σας, χωρίς υπερβολές, επιτυγχάνοντας ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί εύκολα και γρήγορα. 

Bubble ponytail

Ξεχάστε την παλιά, κλασική κοτσίδα που όλες υιοθετήσαμε στα παιδικά, αλλά και μετέπειτα χρόνια μας. Η bubble ponytail ήρθε για να μείνει, θυμίζοντας μας πως δεν χρειάζεται να κάνουμε extravagant χτενίσματα για να είμαστε εντυπωσιακές.

Φυσικές μπούκλες

Εάν είστε από τις τυχερές που τα μαλλιά τους είναι μπουκλωτά από τη φύση τους, τότε είστε εντός των ανοιξιάτικων τάσεων του 2021. Έντονες ή περισσότερο χαλαρές δεν έχει καμία σημασία. Υιοθετήστε το συγκεκριμένο στυλ και εντυπωσιάστε τον περίγυρο σας.

Pigtails

Αν δεν τα έχετε ακούσει ποτέ ξανά, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να τα γνωρίσετε. Οι κλασικές πλεξούδες είναι λατρεμένες και “πολυφορεμένες”. Ωστόσο, τα pigtails ήρθαν για να μείνουν και να κάνουν τη διαφορά. Δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε.

Επομένως, οι τάσεις της άνοιξης στα μαλλιά μας είναι πολύ διαφορετικές από κάθε άλλη σεζόν. Απλά χτενίσματα και κουρέματα ήρθαν για να καταστήσουν την καθημερινότητα μας πιο απλή από ποτέ. Μην διστάσετε να τολμήσετε την αλλαγή και να επαναφέρετε την παιχνιδιάρικη διάθεση σας στο προσκήνιο.

Πηγές:
https://www.marieclaire.com/beauty/g34615224/spring-hair-trends-2021/

https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/g35203490/spring-2021-hair-trends/

https://www.bustle.com/style/spring-2021-hair-trends

https://www.instyle.com/hair/spring-haircut-trends-2021

 

Σχετικά άρθρα