MIU MIU A/W 21: Η νέα συλλογή του οίκου μας ταξιδεύει σε χιονισμένες βουνοκορφές

Αν θα μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να δούμε με θετική σκοπιά τις απόρροιες της πανδημίας στο κόσμο της μόδας, θα ήταν η ελευθέρια και η δημιουργία χωρίς περιορισμούς στον τρόπο έκφρασης. Ένα χρόνο τώρα οι οίκοι μόδας μας παρουσιάζουν  ψηφιακά shows και ταινίες μικρού μήκους, τα οποία μας ταξιδεύουν και μας μυούν σε άλλη πραγματικότητα, μακριά από άγχη και προβλήματα. 

Για τη επίδειξη μόδας Miu Miu Fall / Winter 2021 η Miuccia Prada μας ταξίδεψε στη χιονισμένη πλαγιά της Cortina στους Δολομίτες όπου συγκέντρωσε διάφορες ομάδες γυναικών οι οποίες ξεκίνησαν ένα ταξίδι στα βουνά για να εξερευνήσουν το τοπίο, σε μια αναζήτηση που κατευθύνεται προς έναν άγνωστο στόχο. Η τολμηρή προσπάθεια αντικατοπτρίζεται στο θάρρος στα ρούχα.

Καθώς η επίδειξη μόδας στο χιόνι είναι ασυνήθιστη, έτσι τα ρούχα μπορούν να προκαλέσουν την αντίληψη και το περιβάλλον. Τα ρούχα συνδυάζουν διαφορετικές προθέσεις, διαφορετικά όνειρα και πραγματικότητες και έτσι δημιουργούν διαφορετικούς χαρακτήρες και διαφορετικές ταυτότητες που βρίσκονται σε κάθε γυναίκα.Σε μια προσποίηση πρακτικότητας, η γλώσσα των αθλητικών ρούχων συνδυάζεται με τη μόδα. Το χρηστικό μπορεί να γίνει όμορφο και ευχάριστο, το διακοσμητικό μπορεί ξαφνικά να έχει λόγο, νέο σκοπό. Το εύθραυστο μπορεί να ανακαλυφθεί εκ νέου για να γίνει γενναίο. Έτι τα χρωματιστά πλεκτά και καπιτονέ τζάκετ στους τόνους του electric blue και του παστέλ ροζ αναδεικνύονται από το λευκό του αφράτου χιονιού αποπνέοντας δύναμη και ευθραυστότητα, θάρρος και επιθετικότητα.
Απολαύστε το :

Δείτε ολόκληρη την συλλογή εδώ:


Πηγές

https://www.miumiu.com/ww/en/miumiu-club/fashion-shows/fw21-fashion-show.html

Διαβάστε σχετικά άρθρ

Η νέα συλλογή AW21 του οίκου Moschino έχει κάτι από την παλιά αίγλη του Hollywood

 

Σχετικά άρθρα