Τα πιο τραγανά Onion rings της πόλης

Υλικά

  • 3 μεγάλα καφέ κρεμμύδια
  • ½ φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • ½ φλιτζάνι αλεύρι καλαμποκιού
  • ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
  • 1 κουταλιά της σούπας σκόνη σκόρδου
  • 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 φλιτζάνι παγωμένη σόδα
  • 2 φλιτζάνια φρυγανιές
  • Αλάτι
  • Φυτικό λάδι για τηγάνισμα

Παρασκευή

Βήμα 1 Ζεσταίνετε το τηγάνι σας με λάδι, μέχρι να φτάσει στους 170 ° C και ετοιμάστε τις φρυγανίες σας σε ένα πιάτο και έχετε τις στην άκρη.

Βήμα 2 Ξεφλουδίστε τα κρεμμύδια, κόψτε τις άκρες και μετά κόψτε σε ροδέλες. Απορρίψτε τις μικρότερες φέτες και χρησιμοποιήστε τις για μια άλλη συνταγή.

Βήμα 3 Σε ένα μπολ ανάμιξης, συνδυάστε τα ξηρά συστατικά, το αλεύρι καλαμποκιού, το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το πιπέρι Cayenne, τη σκόνη σκόρδου, την αποξηραμένη ρίγανη και το αλάτι.

Βήμα 4 Προσθέστε σιγά-σιγά τη παγωμένη σόδα στα ξηρά συστατικά και ανακατέψτε με ένα σύρμα.

Βήμα 5 Βυθίστε τους δακτυλίους κρεμμυδιού στο κουρκούτι.

Βήμα 6 Τοποθετούμε τις ροδέλες στο καυτό τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν. Αναποδογυρίστε τα αν μαγειρευτούν άνισα.

Βήμα 7 Τοποθετήστε σε ένα δίσκο χαρτοπετσέτες για να απορροφήσουν το λάδι και σερβίρετε αμέσως.

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ:

Διαβάστε σχετικές συνταγές

Η αλμυρή… πρόκληση: Onion rings παναρισμένα με πατατάκια!

 

Σχετικά άρθρα