Δείτε το Casual Glamour στυλ της 54χρόνης blogger Alyson Walsh

Το 2008 η 54χρόνη σήμερα Alyson Walsh, αποφάσισε να κάνει αλλαγή στην καριέρα της. Έπειτα από 30 χρόνια  πορείας ως συντάκτρια μόδας ξεκίνησε να ασχολείται με το blogging. Δημιουργώντας το δικό της παιδί όπως έχει αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξη το That Not My Age μέσω του οποίου εκτός από την παροχή συμβουλών από ειδικούς, συμβουλές για στυλ, συνεντεύξεις και podcast είναι στην πρώτη γραμμή ενός κινήματος που ενδυναμώνει τις γυναίκες ενάντια στον σεξισμό και των στερεότυπων της ηλικία. Επίσης έχει γράψει δύο βιβλία – Know Your Style και Style forever :The Grow-Up Guide to Look Fabulous.

Όταν ρωτούν την γνώμη της σχετικά με το στυλ για τις γυναίκες άνω των 45, η απάντηση της είναι πάντα απλή και αναζωογονητική, χωρίς να επιδιώκει τους παλιούς και ανακυκλωμένους κανόνες. Λέγοντας «φορέστε αυτό που σας κάνει να χαίρεστε και μην ντρέπεστε για τα μεγάλα εσώρουχα σας».

Η ίδια έχει χαρακτηρίσει το στυλ της ως Casual Glamour, ένα μείγμα καθημερινής και βραδινής ένδυσης συνδυαστικά με άνετα παπούτσια. Της αρέσει να ανακατεύει τα πράγματα ανάλογα με την διάθεσή της. Μινιμαλ, ανδρόγυνο, μποέμ και χίπι-πανκ μερικά από τα στυλ που επιλέγει στην καθημερινότητά της.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Η 55χρόνη Grece Ghanem αποδεικνύει πως το στιλ και η μόδα δεν έχουν ηλικία

Η 49χρονη Fashion Expert Tracey Lea Sayer, φοράει τα αγαπημένα μας εφηβικά trends ξανά

Είναι άνω των 50, fashion icons και αυτά είναι τα 7 κομμάτια κλειδιά της γκαρνταρόμπας τους

 

 

Σχετικά άρθρα