Grammys 2021: Τα πιο εντυπωσιακά makeup και hair looks που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Τα Grammys έλαβαν χώρα την Δευτέρα 15 Μαρτίου με πολύ μεγάλη επιτυχία -για ακόμα μια χρονιά-, διαφορετικές συνθήκες και εντυπωσιακές παρουσίες, οι οποίες μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα αποσπώντας αρνητικές, αλλά και θετικές κριτικές. 

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να αναλύσουμε λίγο παραπάνω τα beauty looks που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην φετινή φαντασμαγορική εκδήλωση που περιμένουμε ανυπόμονα κάθε σεζόν.

Dua Lipa

Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με την πολυτάλαντη τραγουδίστρια, η οποία συνεχίζει να σαρώνει στην μουσική βιομηχανία και να αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς παγκοσμίως. Εκτός αυτού, όμως, ο makeup artist της δημιούργησε ένα πολύ εντυπωσιακό μακιγιάζ που ήταν εντός των φετινών τάσεων. Συγκεκριμένα, προτίμησε έντονα, λαμπερά, μωβ μάτια, τα οποία συνδύασε με ελαφρύ contouring και nude χείλη αποσπώντας ίσως τις θετικότερες κριτικές της βραδιάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)


Beyonce

Η βασίλισσα της pop δεν “κέρδισε” τους fans της με το look που επέλεξε. Αναλυτικότερα, το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους τόνους, ενώ τα μαλλιά της παρέπεμπαν σε μια άλλη εποχή, καθώς ο όγκος τους ξεπερνούσε κάθε όριο. Παρόλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε πως κέρδισε 4 βραβεία, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τόσο ταλέντο, όσο και την αξία της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

H.E.R 

Η εκκεντρική τραγουδίστρια κινήθηκε και εκείνη εντός των makeup τάσεων της χρονιάς, αφού στο μακιγιάζ της κυριάρχησαν οι μωβ τόνοι, οι οποίοι συνδυάστηκαν με καφέ κραγιόν. Παράλληλα, τα μαλλιά της ήταν, όπως τις περισσότερες φορές, κυματιστά ολοκληρώνοντας το ιδιαίτερο look της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H.E.R. (@hermusicofficial)

Taylor Swift

Η 31χρονη τραγουδίστρια, ίσως ήταν από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, καθώς επέλεξε ένα ρομαντικό, φρέσκο και άκρως νεανικό outfit, το οποίο ολοκλήρωσε το πολύ απλό της μακιγιάζ. Ειδικότερα, κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις, με διακριτικές λάμψεις και eyeliner, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν νεανικό, αέρινο κότσο.

Megan Thee Stallion

Πρόκειται για ένα chic look βγαλμένο από το παρελθόν που σίγουρα έλαβε δεσπόζουσα θέση στην καρδιά μας. Τα χαρακτηριστικά της Megan αναδείχθηκαν ακόμα περισσότερο με τη συμβολή του μακιγιάζ της που προτίμησε να κινηθεί σε καφέ αποχρώσεις, με ελαφριές λάμψεις και glossy χείλη, ενώ ο hair stylist της δημιούργησε έναν εντυπωσιακό κότσο, αφήνοντας ελεύθερες τούφες μαλλιών στο μπροστινό και πίσω μέρος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TINA SNOW (@theestallion)

Εν τέλει, τα beauty looks των φετινών Grammys προκάλεσαν ποικίλα σχόλια. Ωστόσο, δεν θα χαρακτηρίζαμε αυτήν την χρονιά ως την καλύτερη, όσον αφορά το μακιγιάζ, αλλά και τις δημιουργίες των hair experts, καθώς κινήθηκαν ως επί το πλείστον σε πιο “ασφαλείς” επιλογές. 

See you next year!

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Οι καλύτερες εμφανίσεις της 63ης απονομής των βραβείων Grammy

63α Βραβεία Grammy: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς και τα ρεκόρ που καταρρίφθηκαν

 

Σχετικά άρθρα