Οι-ωραιότερες-εμφανίσεις-από-την-εβδομάδα-μόδας-του-Μιλάνο

Οι ωραιότερες εμφανίσεις από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνο

Ο Γάλλος σχεδιαστής Yves Saint Laurent είχε πει πως “H μόδα ξεθωριάζει, το στυλ είναι αιώνιο.” Αν και δεν έζησε ποτέ στην εποχή του COVID για να δει τα λόγια αυτά να παίρνουν μορφή μέσα από τις street style εμφανίσεις στους δρόμους του Μιλάνου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας. Αποδεικνύοντας πως μια κομψή εμφάνιση μπορεί να προκύψει μέσα από οποιαδήποτε συνθήκη.

Το Μιλάνο είναι το κέντρο των πολυτελών υφασμάτων, της εκλεπτυσμένης ραπτικής και όλων των πραγμάτων. Ακόμα και κατά τη διάρκεια αυτής της άγριας περιόδου, όταν όλες εκδηλώσεις βρίσκονται σε παύση, οι σχεδιαστές φρόντισαν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους παρουσίασης των συλλογών, χρησιμοποιώντας ταινίες, livestreams, look books και άλλα. Ανεξάρτητα από την προσέγγιση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι συλλογές μας άφησαν μια μεγάλη λίστα επιθυμιών και το street style μια λαχτάρα για βόλτες στους ηλιόλουστους δρόμους Μιλάνου.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Οι καλύτερες street style εμφανίσεις στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Τα trends που δημιούργησε η εβδομάδα μόδας AW / 20

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X