6 πανεύκολα χτενίσματα για να υιοθετήσετε στις βιντεοκλήσεις

Η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει ριζικά εδώ και έναν χρόνο. Ωστόσο, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να εναρμονιστούμε την υπάρχουσα κατάσταση, διατηρώντας την υπομονή και την ψυχραιμία μας. Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως δεν πρέπει ποτέ να παραμελούμε τον εαυτό μας και να μην τον φροντίζουμε. Αντ΄αυτού χρειάζεται να δίνουμε δέουσα βαρύτητα στην beauty ιεροτελεστία μας, υιοθετώντας εύκολα και παράλληλα εντυπωσιακά looks για τις βιντεοκλήσεις μας στο Zoom.

Εσείς ποιο χτένισμα υιοθετείται στα επαγγελματικά σας meetings;

Οι λεπτομέρειες μετρούν

Κι όμως ακόμα και το πιο απλό αξεσουάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά, μεταμορφώνοντας και δίνοντας ένα τελείως διαφορετικό ύφος στο χτένισμα που έχετε αλλάξει. Έτσι, μια απλή, φαινομενικά βαρετή κοτσίδα μπορεί να γίνει πιο εντυπωσιακή με την απλή συμβολή μιας χρωματιστής κορδέλας που θα καταστήσει ακόμα πιο girly και παιχνιδιάρικο το look σας.

Μισά πάνω μισά κάτω

Η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle λατρεύει το συγκεκριμένο χτένισμα, το οποίο εκτός από εντυπωσιακό είναι και πολύ απλό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τα μισά μαλλιά σας πάνω με ένα λαστιχάκι και να αφήσετε τα υπόλοιπα κάτω, σταθεροποιώντας το αποτέλεσμα με την λακ σας. 

Χαμηλός κότσος

Υπάρχει κάτι πιο απλό από έναν χαμηλό και απόλυτα fashionable κότσο; Σίγουρα όχι. Άλλωστε, το δεδομένο hairstyle έχει αγαπηθεί εδώ και πολλές σεζόν από πολλές αναγνωρίσιμες γυναίκες συνοδεύοντας τις πιο επίσημες, αλλά και casual εμφανίσεις τους.

Ανάλαφρα beach waves

Θα μπορούσαμε άνετα να ισχυριστούμε πως το χτένισμα αυτό είναι το πιο φυσικό και καλοκαιρινό από όλα τα υπόλοιπα, καθώς μας παραπέμπει στην πιο ανέμελη εποχή του χρόνου. Παράλληλα, δεν χρειάζεται να εξοπλιστείτε με πολλά εργαλεία styling και να περάσετε αμέτρητες ώρες προσπαθώντας να πετύχετε ένα πιο επιμελημένο αποτέλεσμα. Το μόνο που πρέπει να διαθέτετε είναι μια πρέσα, σχηματίζοντας με αυτήν ελαφριές μπούκλες. Στο τέλος ψεκάστε με λίγη λακ και είστε έτοιμη!

Γαλλική πλεξούδα

Σίγουρα την έχετε ακουστά και την έχετε αγαπήσει ιδιαίτερα στα παιδικά και εφηβικά σας χρόνια. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, η γαλλική πλεξούδα να κάνει την επάνοδο της και να γίνει μέρος της hair routine μας, καθώς η διαδικασία για τη δημιουργία της είναι πολύ απλή και εύκολη και το αποτέλεσμα πολύ εντυπωσιακό, αλλά και πρακτικό.

Bubble ponytail

Για ποιο λόγο να μην δημιουργήσετε ένα από τα πιο hot hair trends της φετινής σεζόν; Η bubble ponytail μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και το μόνο που χρειάζεστε είναι 3-4 λαστιχάκια μαλλιών. Ωστόσο, αν το συγκεκριμένα χτένισμα σας φαίνεται too much τότε πολύ απλά επιλέξτε μια sleek αλογοουρά για ένα πιο απλό αποτέλεσμα. 

Συμπερασματικά, οι επιλογές είναι πολλές, συνεπώς μπορείτε να επιλέξετε μια από αυτές και να διαφοροποιηθείτε από τους υπόλοιπους συναδέλφους σας, υιοθετώντας ένα fashionable hairstyle που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Μαντήλι στα μαλλιά. Πώς πρέπει να το δέσω σωστά;

Ανταύγειες στα μαλλιά; Βρες ποιες σου ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα σου!

Έχεις ίσια μαλλιά; Έτσι θα κάνεις σωστά τις μπούκλες που θες!

Τα 8 κορυφαία ανοιξιάτικα hair trends που θα σας ενθουσιάσουν

Πηγές

https://www.harpersbazaar.com/uk/beauty/hair/g32268211/easy-up-dos/

https://www.thezoereport.com/p/9-easy-hairstyles-for-work-thatll-look-great-in-your-next-zoom-meeting-22774363

Σχετικά άρθρα