Τα 7 makeup trends της άνοιξης που αξίζει να ανακαλύψετε

Τι σηματοδοτεί τον ερχομό της άνοιξης, εκτός από τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την αναγέννηση της φύσης; Μα φυσικά τα νέα makeup trends που καλωσορίζουν την νέα εποχή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τι κι αν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες; Εμείς θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι να χαμογελάμε και να ενημερωνόμαστε. 

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ανακαλύψουμε μαζί τα νέα makeup trends της φετινής άνοιξης με πολύ μεγάλη χαρά και ανυπομονησία.

Emerald smokey eye

Όπως είδαμε και στα makeup trends του φετινού χειμώνα, το γκρι ήταν μια πολύ αγαπημένη απόχρωση που “φορέθηκε” πολύ. Ωστόσο, η άνοιξη συνεπάγεται τον ερχομό των χρωμάτων στη ζωή μας. Για αυτόν τον λόγο, το κυπαρισσί θα αποτελέσει την αγαπημένη σας διέξοδο για τις βραδινές σας εμφανίσεις ή για τις εντυπωσιακές περιστάσεις, ακόμα κι αν αυτές είναι πλέον περιορισμένες.

Αν δεν είστε fan του πράσινου, μπορείτε να δοκιμάσετε και τις μπλε αποχρώσεις που είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Μονόχρωμα looks

Τα μονόχρωμα looks δεν συνεπάγονται τη μονοτονία. Αντιθέτως, θα είστε πρωτοπόροι και εντός των φετινών, ανοιξιάτικων τάσεων. Ρισκάρετε και πρωτοτυπήστε προτιμώντας όχι μόνο pastel, αλλά και neon αποχρώσεις σε χείλη και μάτια.

Η λάμψη σε όλο της το μεγαλείο

Λίγη λάμψη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Άλλωστε αγαπάμε τα glowy αποτελέσματα και δεν τα αποχωριζόμαστε ανεξαρτήτως εποχής. Το ίδιο μοτίβο θα ακολουθήσουμε και την εποχή της αναγέννησης, όπου οι έντονες λάμψεις θα μας συντροφεύσουν για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Nude and peachy lips

Τα nude χρώματα είναι από τα πιο λατρεμένα μας, αφού μπορούν να φορεθούν τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ. Ακόμη, μην διστάσετε να εντάξετε στο μακιγιάζ σας και τις ροδακινί αποχρώσεις που αποτελούν την αγαπημένη μας επιλογή για ένα ακόμα πιο νεανικό look.

Φυσικότητα

Το ζητούμενο δεν είναι να δημιουργήσουμε μόνο εντυπωσιακά και έντονα makeup looks, αλλά να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας με φυσικό τρόπο, χωρίς να προβούμε σε υπερβολές, ιδιαιτέρως αν πρόκειται για ένα πρωινό μακιγιάζ.

Naked skin

Το λεγόμενο “γυμνό δέρμα” συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των πιο hot τάσεων της σεζόν. Μην υπερβάλλετε στις ποσότητες foundation που εφαρμόζετε στο δέρμα σας. Αντιθέτως, όσο λιγότερο, τόσο το καλύτερο. Άλλωστε οι παραφορτωμένες επιδερμίδες ποτέ δεν μας άρεσαν.

Bold blush

Αθώο, παιχνιδιάρικο και νεανικό. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τα μακιγιάζ που εμπεριέχουν το bold blush. Μην διστάσετε να τοποθετήσετε το αγαπημένο σας ρουζ μέχρι και κάτω από τα φρύδια για ένα πιο extravagant αποτέλεσμα.

Συμπερασματικά, τα makeup trends της φετινής άνοιξης δίνουν και παίρνουν και είναι πιο εντυπωσιακά, νεανικά και χρωματιστά από ποτέ. Επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν, προβείτε σε εντυπωσιακούς συνδυασμούς και μαγνητίστε όλα τα βλέμματα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Τα 8 κορυφαία ανοιξιάτικα hair trends που θα σας ενθουσιάσουν

Κάνε το όπως η Τζίτζι Χαντίντ. Ποια πανεύκολα make up looks θα γίνουν τα αγαπημένα σου;

Πηγές
https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/g35217353/best-spring-2021-makeup-trends/

https://www.marieclaire.com/beauty/g34313594/spring-2021-makeup-trends/?slide=8

https://www.harpersbazaar.com/beauty/makeup/g34164264/spring-makeup-trends-2021/

https://www.whowhatwear.co.uk/spring-makeup-trends-2021/slide19

Σχετικά άρθρα