Σάρον Στόουν: Η σεξουαλική κακοποίηση από τον παππού της, ο παραλίγο θάνατο από κεραυνό και από εγκεφαλικό, το χαστούκι στον σκηνοθέτη της ταινίας “Το βασικό ένστικτο, όπου την εξαπάτησε, οι προτάσεις για αληθινό σεξ στις ταινίες και η η προσθετική στήθους χωρίς την συγκατάθεση της.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η 63χρονη ηθοποιός Σάρον Στόουν μέσα από το βιβλίο της με τίτλο «The beauty of Living Twice».

Πιο συγκεκριμένα, στα απομνημονεύματα της η Στόουν, αποκάλυψε τη σεξουαλική κακοποίηση από τον παππού της, τον παραλίγο θάνατο από κεραυνό και από εγκεφαλικό, το χαστούκι στον σκηνοθέτη της ταινίας “Το βασικό ένστικτο, όπου την εξαπάτησε, οι προτάσεις για αληθινό σεξ στις ταινίες και η η προσθετική στήθους χωρίς την συγκατάθεση της.

Ο παππούς μου βίασε εμένα και την αδερφή μου, με την συγκατάθεση της γιαγιάς μου

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, όταν η ίδια ήταν 14 ετών και η αδερφή της 11, η γιαγιά τους, τους κλείδωσε σε ένα δωμάτιο μαζί με τον παππού τους, όπου εκεί, ο παππούς τους, τις βίαζε.

Αυτή η εμπειρία στοιχειώνει ακόμα και τώρα την γνωστή ηθοποιό, αφού δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει.

Όταν ο παππούς της πέθανε, λέει ότι έσπρωξε το φέρετρο για να βεβαιωθεί πως ήταν νεκρός. «Τον έσπρωξα και η περίεργη ικανοποίηση πως επιτέλους είχε πεθάνει, με σόκαρε. Κοίταξα την Κέλι και κατάλαβε: Ήταν 11 χρονών και όλο αυτό είχε τελειώσει» γράφει στο βιβλίο της.

Την ίδια χρονιά με τον θάνατο του παππού της, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην ιππασία που της άφησε ένα μεγάλο σημάδι στο λαιμό.

Πλέον δεν είναι τόσο εμφανές λόγω των διορθωτικών πλαστικών επεμβάσεων. «Αισθάνομαι περήφανη για τα σημάδια μου. Ακόμα κι αυτά που δεν μπορεί να δει κανείς».

Το χτύπημα από τον κεραυνό

Ήταν τέλη του 2001, όταν η Σάρον Στόουν ένιωσε έναν κεραυνό να την χτυπάει στο κεφάλι της. Η ίδια όπως δήλωσε στο βιβλίο της, θυμάται την μητέρα της να της κάνει μαλάξεις στην καρδιά. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Το εγκεφαλικό επεισόδιο

Σε ένα άλλο σημείο της βιογραφίας της αναφέρεται στο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη όταν ήταν 43 ετών, όπου σύμφωνα με την ίδια, παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Περιέγραψε πως όταν ήταν στο νοσοκομείο, είδε τρεις φίλους της που είχαν πεθάνει και ήθελε να είναι μαζί τους, αλλά τελικά αρνήθηκε, επιλέγοντας να ζήσει.

«Το φως ήταν τόσο έντονο και… μυστηριώδες. Ήθελα να μάθω τι είναι, να βυθιστώ μέσα του», αναφέρει για εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Την αμέσως επόμενη στιγμή όμως «αισθάνθηκε ξαφνικά σαν να την είχε κλωτσήσει στο στήθος ένα μουλάρι» και «έκανε την επιλογή να επιβιώσει».

Η εξαπάτηση στο “Βασικό ένστικτο”

Ακόμα η Σάρον Στόουν στο νέο της βιβλίο «The Beauty of Living Twice», μίλησε και για τις άσχημες εμπειρίες στην καριέρα της, μεταξύ άλλων τα γυρίσματα στο «Βασικό Ένστικτο».

“Μου είπαν να αφαιρέσω το εσώρουχό μου γιατί θα χαλούσε το πλάνο στην κάμερα. Μου εγγυήθηκαν πως δεν θα φαινόταν τίποτα. Μετά με έβαλαν να δω την τελική εκδοχή της ταινίας σε ένα δωμάτιο μαζί με μάνατζερ, δικηγόρους και ανθρώπους που δεν ήξερα”.

“Έτσι είδα το πλάνο με το αιδοίο μου για πρώτη φορά, καιρό μετά αφότου μου είχαν πει, “Δεν βλέπουμε τίποτα, θέλω απλώς να βγάλεις το εσώρουχό σου, επειδή το λευκό αντικατοπτρίζεται στην κάμερα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι φοράς εσώρουχο”.

Μετά από αυτό το σκηνικό, η Στόουν χαστούκισε τον Βερχόφεν και κάλεσε στο τηλέφωνο τον δικηγόρο της. Ο δικηγόρος της φέρεται να την ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να γίνει η ταινία, χωρίς να δώσει συγκατάθεση για τη σκηνή αυτή.

«Μπορώ να πω ότι ο ρόλος ήταν μακράν ό,τι πιο παρατραβηγμένο είχα κάνει με την έννοια του να σκεφτώ την σκοτεινή πλευρά για τον εαυτό μου», παραδέχθηκε. «Ήταν τρομακτικό. Υπνοβάτησα τρεις φορές στη διάρκεια της παραγωγής, δυο φορές φορώντας κανονικά τα ρούχα μου μέσα στο αυτοκίνητό μου στο γκαράζ. Είχα φριχτούς εφιάλτες».

«Έχετε ιδέα πόσοι άνθρωποι έχουν δει το Βασικό Ένστικτο τα τελευταία 20 χρόνια; Σκεφτείτε το. Είναι κάτι περισσότερο από μια κλεφτή ματιά στη φούστα μου»

Τελικά αποφάσισε να δεχτεί για το καλό της ταινίας και του χαρακτήρα που είχε υποδυθεί.

Ακόμα δήλωσε πως για να πάρει τη συγκεκριμένη ταινία, έπρεπε πριν να κάνει μια φωτογράφιση για το Playboy, όπου και έκανε

Σοκαριστικά περιστατικά κατα τη διάρκεια ταινιών από σκηνοθέτες και παραγωγούς

Η Στόουν μιλά και για τους παραγωγούς του Χόλιγουντ, αφού αναφέρεται σε παραγωγό που την πίεσε να κάνει πραγματικό σεξ με έναν συμπρωταγωνιστή της.

«Μου εξηγούσε ότι πρέπει να κάνω σεξ με τον συμπρωταγωνιστή μου ώστε να έχουμε χημεία στην οθόνη».

«Παιδιά, επιμένατε με αυτόν τον ηθοποιό ενώ δεν μπορούσε να κάνει ούτε μια σκηνή στο δοκιμαστικό. Τώρα θεωρείτε πως αν πάω μαζί του, θα γίνει καλός ηθοποιός; Κανείς δεν είναι τόσο καλός στο κρεβάτι».

Η ηθοποιός μίλησε και για μια περίπτωση όπου ένας σκηνοθέτης απαιτούσε συνεχώς να κάθεται στα πόδια του ενώ της έδινε οδηγίες και μόλις είχε γεννήσει τον Laird.

«Με έβαζε να περάσω από κομμωτές, μακιγιάζ και γκαρνταρόμπα, και μετά δεν μου τραβούσε πλάνα επειδή αρνιόμουν να καθίσω στα πόδια του και να ακούσω οδηγίες. Φυσικά η ταινία ήταν φιάσκο. Το επίπεδο ανασφάλειας, αντιεπαγγελματισμού και υποθέτω κατάχρησης ναρκωτικών, που χρειάζονται για τέτοιου είδους επιλογές ποτέ δεν οδηγεί σε καλή δουλειά».

Η προσθετική στήθους χωρίς της συγκατάθεση της

Το 2001 η διάσημη ηθοποιός, είχε ένα σημαντικό χειρουργείο, με σκοπό να αφαιρέσει τους καλοήθεις όγκους από το στήθος της.

Όταν όμως ξύπνησε, διαπίστωσε πως ο γιατρός της είχε κάνει προσθετική στήθους χωρίς εκείνη να έχει δώσει τη συγκατάθεση της.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως «Όταν μου αφαίρεσαν τους επιδέσμους από την επέμβαση, ανακάλυψα ότι το στήθος μου ήταν μεγαλύτερο, κι εκείνος μου είπε “ταιριάζει καλύτερα με το μέγεθος των γοφών σου… Είχε αλλάξει το σώμα μου παρά τη θέλησή μου και χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Πίστευε ότι το στήθος μου θα δείχνει καλύτερα μεγαλύτερο».

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Σάρον Στόουν: Η σέξι φωτογράφιση στα 61 της, εμπνευσμένη από το «Βασικό Ένστικτο»

Η εξομολόγηση της Σάρον Στόουν για το «Βασικό Ένστικτο», 27 χρόνια μετά

Η Σάρον Στόουν ψάχνει σύντροφο οnline – Ποια εφαρμογή όμως, την… πέταξε εκτός;

 

Σχετικά άρθρα