Δείτε πώς θα κάψετε 100 θερμίδες σε 10 μόλις λεπτά ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό σας

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα γυμναστήρια έχουν γεμίσει κόσμο που θέλει να χάσει τα περιττά κιλά σε χρόνο ρεκόρ. Η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. μίας ισορροπημένης διατροφής αλλά και της καθημερινής άσκησης είναι μερικές από τις προυποθέσεις για να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι %CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9A-2023-04-06T124930.775-1024x576.jpg

Αν ακολουθείτε όλα τα παραπάνω και απλά θέλετε να ξεφορτωθείτε 2-3 κιλάκια που πήρατε τώρα τελευταία, σας έχουμε την καλύτερη λύση. Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, μπορείτε να χάσετε 100 θερμίδες σε μόλις σε 10 λεπτά.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την πρωινή γυμναστική, που σκοπό έχει να μας γεμίσει  ευεξία, θετική ενέργεια και δύναμη για να ξεκινήσουμε δυναμικά την ημέρα μας. Μην το αναβάλετε άλλο, από την άνεση του σπιτιού σας μπορείτε τώρα να γυμναστείτε και να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους που έχετε θέσει.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι %CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9A-2023-04-06T124839.464-1024x576.jpg

Στο σημερινό πρόγραμμα, θα μάθουμε πως με απλές αερόβιες ασκήσεις, μπορούμε να αυξήσουμε τη μυική μας μάζα, το μεταβολικό μας ρυθμό και εν τέλη να χάσουμε λίπος από όλο το σώμα. Οι ασκήσεις εκτελούνται κυκλικά, με όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείτε μέσα σε 45 δευτερόλεπτα. Στην συνέχεια ακολουθεί ξεκούραση για 15 δευτερόλεπτα.

Καθώς θα περνάει ο καιρός και θα βελτιώνεται την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο ξεκούρασης ή να αυξήσετε τον χρόνο των επαναλήψεων στην άσκηση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλάκι γυμναστικής, πρόσβαση στο ίντερνετ και την καλή σας διάθεση.

Το πρόγραμμα διαρκεί 10 λεπτά οπότε…

Stay Fit, Stay Healthy!!!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τις ασκήσεις εδώ:

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αερόβια άσκηση, χαμηλής έντασης (20 λεπτά, χωρίς εξοπλισμό)

Γυμναστική για “τεμπέληδες” (μόνο σε 7 λεπτά και χωρίς εξοπλισμό)

Πρόγραμμα γυμναστικής για γλουτούς (σε 5 λεπτά χωρίς εξοπλισμό)

Γυμναστική για καλλίγραμμα πόδια (Μόνο σε 9 λεπτά χωρίς εξοπλισμό)

Καλλίγραμμοι κοιλιακοί με τη βοήθεια μιας πετσέτας (Μόνο σε 9 λεπτά)

Πρωινή ρουτίνα χαλάρωσης (Διατάσεις μόνο σε 10 λεπτά)

Article Image cover fromhttp://www.depositphotos.com/

 

 

Σχετικά άρθρα