Μέγκαν Μάρκλ: Τα πιο εντυπωσιακά hair και makeup looks

Η Μέγκαν Μάρκλ (γνωστή και ως Δούκισσα του Sussex) έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της σχέσης της με τον Πρίγκιπα Χάρι, αλλά και των συνεχών σκανδάλων που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, εκτός από την πολυτάραχη ζωή της, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο στυλ της και στον τρόπο με τον οποίο δομεί τα makeup και hair look της.

Εάν είστε έτοιμοι ξεκινάμε ευθύς αμέσως.

Η επίσκεψη στην Νότια Αφρική

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει την συγκεκριμένη εμφάνιση της Μέγκαν στην 10ημερη περιοδεία που είχε πραγματοποιήσει με τον σύζυγο της και με τον γιο της Άρτσι. Εντυπωσίασε με την απλότητα των εμφανίσεων της, αλλά και με την σεμνή της συμπεριφορά. Όσον αφορά τα μαλλιά της επέλεξε μια χαμηλή πλεξούδα, την οποία έπειτα μετέτρεψε σε κότσο μαγνητίζοντας όλα τα φωτογραφικά φλας επάνω της. 

Εορτασμός στο Westminster Abbey

Η εμφάνιση της στον δεδομένο εορτασμό καθήλωσε όχι μόνο τον βρετανικό λαό, αλλά τους πολίτες ολόκληρου του κόσμου. Το φόρεμα της συνδυάστηκε ιδανικά με το μακιγιάζ της, το οποίο κινήθηκε σε γήινους τόνους, με λίγο contouring, απαλό ρουζ και nude χείλη.

Η μεγάλη ημέρα

Μα φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το εντυπωσιακότερο look της, το οποίο δεν είναι άλλο από εκείνο του γάμου της. Στις 19 Μαΐου 2018 η Μέγκαν και ο Χάρι επισφράγισαν την αγάπη τους με μια παραδοσιακή, για τα βρετανικά και royal δεδομένα, τελετή στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνσδορ. Η Δούκισσα του Σάσσεξ πιο φυσική από ποτέ έλαμπε στο εντυπωσιακό νυφικό της, βαμμένη, όπως πάντα, σε γήινους τόνους με ελαφριές λάμψεις και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ανάλαφρο κότσο.

Φυσικότητα στο έπακρο

Όπως έχει αποδειχθεί το αγαπημένο hair look της Μέγκαν Μάρκλ είναι τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά, τα οποία έχει υιοθετήσει ουκ ολίγες φορές σε πολλές εμφανίσεις της.

Κομψότητα άνευ ορίων

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά look της είναι εκείνο, το οποίο είχε επιλέξει για την επίσκεψη της στο Macarthur Girls High School στο Σύδνευ. Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσσεξ προτίμησε να δημιουργήσει ένα girly hairstyle πιάνοντας τα μισά μαλλιά της επάνω και αφήνοντας τα υπόλοιπα κάτω με ανάλαφρες μπούκλες.

The smokey eye

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το αγαπημένο smokey look της Μέγκαν, το οποίο, όμως, δεν είναι πολύ έντονο. Αναλυτικότερα, προτιμά καφέ, γκρί και μαύρες αποχρώσεις, τις οποίες μπλεντάρει και τις συνδυάζει με nude, ελαφρώς glossy χείλη και ρουζ σε peachy ή γήινες αποχρώσεις.

Συμπερασματικά, τόσο το μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά, τα οποία επιλέγει η Μέγκαν Μάρκλ διαφέρουν κατά πολύ από εκείνα που προτιμούσε στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, πάντοτε οι εμφανίσεις της έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για αυτό και αντιγράφονται από πολλές γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Meghan Mark : Η στιλιστική μεταμόρφωση της στο πέρασμα των χρόνων

6 πανεύκολα χτενίσματα για να υιοθετήσετε στις βιντεοκλήσεις

Πηγές

https://www.glamourmagazine.co.uk/gallery/meghan-markle-best-beauty-looks-hair-makeup

https://www.byrdie.com/meghan-markle-makeup-looks

https://www.allure.com/gallery/meghan-markle-hair-evolution

 

Σχετικά άρθρα