Kangoo Jumps: Δοκιμάστε το νέο πολυαγαπημένο είδος γυμναστικής των celebrities

Έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές για διάφορα είδη εκγύμνασης, τα οποία είναι εκ διαμέτρου διαφορετικά μεταξύ τους, όμως το κάθε ένα από αυτά έχει κάτι που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Ένα από αυτά είναι και τα kangoo jumps που έχουν αγαπηθεί από γυναίκες, αλλά και άνδρες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Εσείς, ακόμη να τα δοκιμάσετε;

Τι είναι τα Kangoo Jumps;

Επρόκειτο για μια απολύτως ασφαλή άσκηση, έντονου ρυθμού που μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ την αντοχή και την μυϊκή σας δύναμη. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης χρειάζεται να φοράτε ειδικά παπούτσια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να απορροφούν τους κραδασμούς, ενώ είναι διαθέσιμα για όλες τις ηλικίες. 

Πλεονεκτήματα

Αξιοσημείωτα είναι και τα πλεονεκτήματα της αγαπημένης προπόνησης των celebrities. Αναλυτικότερα, μειώνουν το σωματικό λίπος, καθώς καίτε πολλές θερμίδες, ενώ αυξάνετε και την ευκινησία σας. Παράλληλα, ενδυναμώνετε τους μυς ολόκληρου του σώματος σας, όπως και την καρδιά σας. Τέλος, μπορεί να σας προσφέρει ευεξία και να βελτιώσει σημαντικά την φυσική σας κατάσταση και την στάση του σώματος σας.

Είναι απολύτως ασφαλής τρόπος εκγύμνασης;

Σίγουρα όταν θα παρακολουθήσετε για πρώτη φορά μια προπόνηση Kangoo θα ενθουσιαστείτε και θα θέλετε να τη δοκιμάσετε, καθώς είναι πολύ διασκεδαστική. Ωστόσο, πολλοί έχουν τις αμφιβολίες τους, σχετικά με το πόσο ασφαλής είναι η χρήση των συγκεκριμένων παπουτσιών. Το μόνο που χρειάζεστε δεν είναι τίποτα άλλο παρά να οπλιστείτε με την καλή σας διάθεση και να βελτιώσετε λίγο την ισορροπία σας. 

Μόλις τα χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά θα σας πάρει λίγη ώρα για να τα συνηθίσετε, όμως μετέπειτα θα καταφέρετε να εξοικειωθείτε με την αίσθηση και θα κατανοήσετε πόσο άνετα είναι. Αξίζει να διευκρινίσουμε σε αυτό το σημείο πως τα Kangoo Jumps είναι κατάλληλα και για εκείνους που έχουν τραυματίσει τα γόνατα τους από το τρέξιμο ή από άλλα αθλήματα, καθώς ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται προστατεύεται την συγκεκριμένη περιοχή. 

Για ποιους είναι κατάλληλο;

Μπορούν να προτιμήσουν τον συγκεκριμένο τρόπο εκγύμνασης τα παιδιά άνω των 6 ετών και όλοι οι ενήλικες, ανεξάρτητα από το ύψος και το βάρος τους. Παρόλα αυτά, δεν συνιστώνται για τις εγκυμονούσες. 

Ποιο είναι το σύνηθες πρόγραμμα ενός τμήματος Kangoo Jumps;

  • Ζέσταμα για 5-7 λεπτά
  • Έντονη προπόνηση για 45-50 λεπτά
  • Αποθεραπεία για 10-15 λεπτά
  • Χαλάρωση για 5 λεπτά

Εν τέλει, τα Kangoo Jumps είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και μπορείτε κάλλιστα να τα δοκιμάσετε και εσείς αν δεν το έχετε επιχειρήσει ακόμη. Άλλωστε, τα οφέλη είναι πολλαπλά και αξίζει να αποκομίσετε τα μέγιστα από τον συγκεκριμένο τρόπο εκγύμνασης, χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό. 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Γυμναστική για καλλίγραμμα πόδια (Μόνο σε 9 λεπτά χωρίς εξοπλισμό)

Αερόβια άσκηση: Κάψε 100 θερμίδες σε 10 μόλις λεπτά

Πηγές

https://www.jumpfitindy.com/health-benefits

https://www.kangoojumps.com/

https://www.theactivetimes.com/fitness/your-first-time/should-you-try-kangoo-jumps-rebound-shoes

https://www.quora.com/What-are-Kangoo-Jumps-and-are-they-effective

https://kangooclubmonteregie.ca/en/questions/

Article Image cover fromhttp://www.depositphotos.com/

 

Σχετικά άρθρα