Τα 4 κορυφαία makeup looks που είναι ιδανικά όταν βρίσκεστε στο σπίτι

Με την καραντίνα όλοι μας περνάμε, θέλοντας και μη, την πλειονότητα της καθημερινότητας μας μέσα στο σπίτι. Παρόλα αυτά, η δεδομένη κατάσταση δεν συνεπάγεται πως δεν πρέπει να περιποιούμαστε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας όσο καλύτερα γίνεται.

Για αυτόν τον λόγο και σήμερα θα σας εμπνεύσουμε ακόμα περισσότερο, αποκαλύπτοντας σας τα κορυφαία makeup looks που πρέπει να υιοθετήσετε όταν βρίσκεστε στην οικία σας.

Ποια είναι τα βασικά βήματα;

Ανεξάρτητα από το makeup look, το οποίο σκοπεύετε να υιοθετήσετε δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ να καθαρίζετε πολύ σχολαστικά το πρόσωπο σας με ένα καθαριστικό ιδανικό για τον τύπο της επιδερμίδα σας. Ακόμη, χρειάζεται να ενυδατωθείτε σε ικανοποιητικό βαθμό και να ακολουθήσετε τα ανάλογα βήματα που σας έχει συστήσει ο Δερματολόγος σας.

Για τις περισσότερες γυναίκες: Καθαριστικό προσώπου, ενυδατική και αντηλιακή κρέμα ή κάποιο primer. 

Μην ξεχνάτε πως οι σύμμαχοι σας για ένα άκρως νεανικό και φυσικό μακιγιάζ είναι το foundation και το concealer σας, με τη συμβολή των οποίων θα μπορέσετε να καλύψετε τις ατέλειες σας και την ενδεχόμενη ερυθρότητα της επιδερμίδας σας.

The eyeliner chic

Αν συγκαταλέγεστε σε αυτές που αγαπούν το eyeliner όσο τίποτε άλλο, τότε δεν έχετε παρά να το εφαρμόσετε στα μάτια σας μαζί με μια πολύ ελαφριά σκιά και φυσικό χρώμα στα χείλη. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως το μακιγιάζ μας θέλουμε να κινείται σε γήινους τόνους, για αυτό καλύτερα ας μην προτιμήσουμε τα πολύ έντονα χρώματα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Glowy and glossy

Αν θέλετε να κινηθείτε βάσει των βημάτων που επιτάσσουν τα trends της άνοιξης, τότε επιλέξτε τις έντονες λάμψεις που είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες. Τοποθετήστε highlighter σε όλο, σχεδόν, το πρόσωπο, προτιμήστε ένα ροζ ή ροδακινί ρούζ και τις ανάλογες αποχρώσεις για τα χείλη σου. Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να εφαρμόσετε κι ένα lip gloss για πιο juicy αποτέλεσμα.

Φλογερό κόκκινο

Και ποια δεν αγαπάει το κόκκινο κραγιόν; Μα φυσικά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και την περίοδο του lockdown. Αυτό που πρέπει να προσέξετε στην προκειμένη περίπτωση είναι να μην υπερβάλλετε στα μάτια και στο υπόλοιπο πρόσωπο. Εφόσον θα δώσετε έμφαση στα χείλη σας, τοποθετήστε απλώς μια mascara και πολύ διακριτικές λάμψεις για ένα πιο κομψό και παράλληλα πολύ εντυπωσιακό look.

Bronze allover

Ζεστάνετε την επιδερμίδα σας χρησιμοποιώντας bronzer και contouring στις κατάλληλες περιοχές. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσετε ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας trendy γωνίες στο πρόσωπο σας, χωρίς να υπερβάλλετε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όσον αφορά τα μάτια εφαρμόστε τη mascara σας και μια ελαφριά σκιά και ενυδατώστε τα χείλη σας. 

Συμπερασματικά, το φυσικό μακιγιάζ χρειάζεται να είναι προσεγμένο, διακριτικό, εντυπωσιακό και εντός των τάσεων της εποχής. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που θεωρείτε πως σας ταιριάζει καλύτερα. Μην διστάσετε να πειραματιστείτε, αλλά αποφύγετε καλύτερα τις υπερβολές. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

6 πανεύκολα χτενίσματα για να υιοθετήσετε στις βιντεοκλήσεις

Τα 7 makeup trends της άνοιξης που αξίζει να ανακαλύψετε

Πηγές

https://www.thetrendspotter.net/natural-makeup-looks/

https://www.makeup.com/en-ca/product-and-reviews/all-products-and-reviews/step-by-step-tutorial-natural-makeup

https://www.self.com/story/how-i-apply-my-makeup-every-day

https://janeiredale.com/pages/work-from-home

Article Image cover fromhttp://www.depositphotos.com/

 

 

Σχετικά άρθρα