Πώς θα αποκτήσετε μέση δαχτυλίδι και θα ξεφορτωθείτε το επίμονο τοπικό πάχος (μέσα σε 7 λεπτά)

Η μέση και γενικότερα η περιοχή της περιφέρειας, είναι κάτι που απασχολεί πολύ έντονα το γυναικείο φύλλο και ιδιαίτερα την Ελληνίδα γυναίκα και φυσικά όχι άδικα. Όπως και να το κάνουμε, οι καμπύλες είναι ένα κληρονομικό στοιχείο του λαού μας και πορευόμαστε με αυτό.

Κάποιες την αγαπούν, ενώ κάποιες άλλες την απαρνιούνται. Κάποιες είναι τυχερές, ενώ κάποιες άλλες λιγότερο. Σε όποια κατηγορία όμως και να ανήκετε, πρέπει να  γυμνάζεστε συστηματικά, γιατί λίγο η ηλικία, λίγο η γέννα, λίγο η καθιστική ζωή, το σώμα μας αλλάζει χωρίς καν να το καταλάβουμε!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι %CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9A-2023-05-01T145726.821-1024x576.jpg

Αύξηση μυϊκής μάζας, μείωση του περιττού λίπους

Το σημερινό πρόγραμμα λοιπόν, έχει σαν στόχο την αύξηση της μυϊκής μάζας, και τη μείωση του περιττού λίπους από σημεία γύρω από την μέση. Το αποτελέσματα  θα σας εκπλήξουν, αρκεί να τηρήσετε το πρόγραμμα με συνέπεια! Τότε η διαφορά θα είναι αισθητή και θα αποκτήσετε την μέση των ονείρων σας! Να θυμάστε πως μία ισορροπημένη διατροφή, σε συνδυασμό με ένα καλό πρόγραμμα ύπνου και την συνεχή ενυδάτωση του οργανισμού, εκτοξεύει τα θεαματικά αποτελέσματα που προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Οι ασκήσεις εκτελούνται κυκλικά. Ο χρόνος άσκησης είναι 45 δευτερόλεπτα και 15 δευτερόλεπτα ξεκούραση. Όσο περνάει ο καιρός και η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται, μπορείτε να αυξήσετε τον χρόνο άσκησης και να μειώσετε τον χρόνο ξεκούρασης. Η επανάληψη θα φέρει ακόμη γρηγορότερα τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλάκι γυμναστικής, πρόσβαση στο ίντερνετ και την καλή σας διάθεση.

Το πρόγραμμα διαρκεί 7 λεπτά οπότε:

Stay Fit, Stay Healthy!!!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τις ασκήσεις εδώ

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Έχεις πεσμένο ή μικρό στήθος; Ακολούθησε τις ασκήσεις αυτές και δες διαφορά, χωρίς αισθητικές επεμβάσεις

Πρόγραμμα γυμναστικής για γλουτούς (σε 5 λεπτά χωρίς εξοπλισμό)

Γυμναστική για καλλίγραμμα πόδια (Μόνο σε 9 λεπτά χωρίς εξοπλισμό)

Καλλίγραμμοι κοιλιακοί με τη βοήθεια μιας πετσέτας (Μόνο σε 9 λεπτά)

Σχετικά άρθρα